sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Draga Marius,

Dovezile furnizate in sprijinul asertiunii ca esti membru de baza al miscarii naziste din Romania sunt coplesitoare.
Eu te iert. Eu, ca cititor ocazional al blogului tau, inteleg faptul ca ai ascuns activitatea ta intensa pentru legionari fata de cititorii tai de blog si de ziar.
Eu te inteleg ca a trebuit sa folosesti foarte multe adrese de email si pseudonime pentru a-ti ascunde urmele. Dar dupa cum am aratat aici, ai fost extrem de neglijent.
Eu te inteleg ca ai actionat in favoarea unei miscari extremiste, interzise de legile romanesti. Influentat de anumite idei pe care le-ai capatat in liceu sau facultate, ai decis sa iesi in public sa sustii pe nazistii romani.
Eu te inteleg ca te simteai foarte bine, ascunzandu-ti fata de toti ceilalti activitatea ta online si pe teren pentru legionari. A fost si probabil mai este palpitant sa fii un militant destoinic. Adolf Hitler si Horia Sima ar fi foarte madri de tine.
De ce totusi ai refuzat de doua ori sa-ti recunosti apartenenta la miscarea nazista? Stii faza cu tripla negare, nu? Petru, Isus, cocosul, mai tii minte Biblia, nu? Ii vei trada si tu pentru a treia oara pe sfintii miscarii legionare? Esti mandru de ceea ce ai facut? Asa iti sustii tu tovarasii?
Uite, se pare ca pisica asta ti-a mancat limba! Nu spui nimic pe blogul tau. Nu arunci niste lumina asupra acestor acuzatii extrem de grave pe care le-am adus la adresa ta, ziarist al presei libere.
DAR
Cum se vor simti fostii tai colegi de la Ziua de Iasi, actuala BZI, si actualii tai colegi de la Flacara Iasului banuind ca stateai peste program in redactie pentru a folosi calculatoarele lor pentru a milita online in favoarea nazistilor? Stia sau stie vreunul dintre ei ca esti un nazist pur-sange?
Cat timp ti-a luat sa lucrezi la campania online a nazistilor? Facut bloguri sub pseudonime, facut pagini de wikipedia, lucrat la mariusparciu.directnews.ro, blog.acasa.ro/mariusparciu, parciu.blogspot.com, postat comentarii pe bloguri naziste, coordonat nazistii ieseni cu ceilalti, coordonat nazistii romani cu cei germani, facut site-uri naziste etc. Toate astea ti-au luat ceva timp. Ai dat o groaza de parale pe simpatiile tale naziste. A meritat, nu? Te-ai simtit foarte bine si cand politia ti-a tras o amenda dar si cand Anarhistii Romani, luandu-se dupa IP-urile calculatoarelor de la care scriai, ti-au aplicat metode directe. Erai cineva, nu? Erai ziarist de Iasi despre care nimeni n-avea habar ca a detinut functia extrem de importanta de presedinte al Partidului Noua Dreapta, filiala Iasi.
Eu atat iti cer: clarifica chestiunea simpatiilor tale naziste pe blogul tau, in mod public, deschis, fara retineri, fara inhibitii.

In cazul in care nu esti dispus sa faci asa ceva, Anarhistii Romani vor demara Actiunea Directa Nonviolenta Marius Parciu
-vom cere colegilor tai de redactie sa se delimiteze de activitatea ta nazista
-vom cere site-urilor si blogurilor care te promoveaza sa se delimiteze de activitatea ta nazista
-vom cere politicienilor din Iasi la ale caror conferinte de presa tu participi sa se delimiteze de activitatea ta nazista.
Vom folosi impotriva ta petitiile online, flashmoburile la Flacara Iasului si la institutiile publice unde activezi ca si corespondent de presa, vom trimite mailuri colegilor tai de redactie, vom trimite mailuri colegilor tai de breasla, vom trimite mailuri blogurilor si site-urilor care iti promoveaza blogul, mailuri prin care vom solicita delimitarea persoanelor respective de activitatea ta intensa in sprijinul miscarii naziste, fluturasi, boicoturi, bloguri anti-naziste, voluntari etc. Plus ca un plic anonim sta sa plece spre SRI cu numele militantilor Noii Drepte din organizatii si din online, cu IP-uri cu tot, cu bloguri, site-uri facute de ei, cu locatiilor lor preferate. Plus ca o lista cu colegii tai de la Noua Dreapta Iasi care au bloguri cu trafic intens sta si ea sa fie publicata pe un blog iesean, de stanga, de data asta.
Mari tampenii se mai intampla zilele astea cu diverse site-uri. Hackerii sunt asa de bine pregatiti. Nici nu stii cand si unde actioneaza. Azi fac varza serverele NASA sau ale Guvernului Indian si maine pot bloca site-urile flacarais.ro, newsiasi.ro, iasimedia.ro sau site-ul Fundatiei Alumni Cuza. Am auzit ca hackerii astia au o atata imaginatie, te sperii, nu alta. Ei chiar nu au nimic altceva de facut? Numai prostii. Eu nu am nimic de-a face cu ei dar stiu ca ei exista. Dar sunt si oameni inteligenti care iti vor recomanda sa recunosti public apartenenta ta la miscarea nazista. Asa impacam si capra si varza, nu? Nimeni nu va avea de suferit daca esti curajos, cinstit si destept.
In caz ca ai uitat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu