miercuri, 14 ianuarie 2009

(Language: Romanian) Marius Parciu de la Flacara Iasului este NAZIST

  • Inca din 2004 Marius Parciu este nazist care o spune online. Aici Trebuie sa fi avut vreo 20 de ani atunci.
  • Ziarul de Iasi publica pe 9 noiembrie 2005 un articol despre Marius Parciu de la Filosofie amendat pentru raspandirea de insemne legionare.
  • Stiri.portal.ro publica pe 10 noiembrie 2005 un articol despre Marius Pirciu de la Istorie amendat pentru raspandirea de insemne legionare. Aici. Este prima data cand numele lui poate fi legat de Facultatea de Istorie. Sa fi gresit totusi Ziarul de Iasi in privinta studiilor sale? Hmmm.
  • 16 martie 2006, la Bucuresti tampitii de la Noua Dreapta se aduna. Intr-o poza apare Marius Parciu ca fiind presedintele filialei Iasi a Noii Drepte. Baiatul din poza e tanar, probabil student.
  • Nicu.genom.ro publica pe 25 decembrie 2006 un articol care cuprinde si blogul lui Marius Parciu cu mariusparciu.directnews.ro, blog folosit de Marius Parciu pentru a se legitima ca membru activ in online al nazistilor romani. Numele Marius Parciu apare alaturi de alti bloggeri renumiti. In articol apare clar numele Marius Parciu.
  • Aceasta postare ne arata cele doua fete ale lui Marius Parciu. El are doua bloguri, unul se intituleaza mariusparciu.directnews.ro si face propaganda pentru legionari si celalalt este blog.acasa.ro/mariusparciu si nu contine nicio referinta la nazisti. Timing: postarea lui dalevietii 30 decembrie 2006, blogul lui Marius Parciu de pe blog.acasa.ro are drept prima postare una din 12 martie 2007. Se potriveste.
  • Pe noi ne intereseaza ca Marius Parciu, nazistul care detinea mariusparciu.directnews.ro, anunta ca a trecut pe blogul blog.acasa.ro/mariusparciu, viitorul ziarist de stanga. Data 13 martie 2007, ultima postare.
  • 4 ianuarie 2007, Marius Parciu cu blogul mariusparciu.directnews.ro, se declara blogger iesean. Aici
  • 18 Ianuarie 2007 Marius Parciu publica aici un comentariu care arata ca are cunostinte legate de blogging. Foarte important este ca apare cu blogul mariusparciu.directnews.ro.
  • Prima postare a lui Marius Parciu pe blog.acasa.ro este din 12 martie 2007. Aici.Martie 2007 Marius Parciu scrie in Ziua de Iasi (acum BZI, hartie igienica) despre Catalin Ivan. Importante sunt doua lucruri: prezenta lui Marius Parciu in ziaristica ieseana si asocierea lui cu Catalin Ivan.
  • Pe 12 februarie 2008 Marius Parciu de pe blog.acasa.ro anunta ca va lucra la Flacara Iasului. Aici
  • Pe 15 februarie 2008 Marius Parciu de pe blog.acasa.ro anunta ca isi muta blogul pe blogger.com. Aici
  • Pagina de profil a lui Marius Parciu de pe blogger.com ne spune ca si-a facut blogul in februarie 2008. Aceasta asertiune este coerenta in raport cu ultima postare a lui Marius Parciu de pe blog.acasa.ro/mariusparciu.
  • Pe blogul Alumni Cuza Marius Parciu (care figureaza in blogrollul Alumni cu parciu.blogspot.com) spune ca a terminat Istoria. Sa nu uitam ca Ziarul de Iasi spunea de el ca era student la Filozofie cand a fost amendat. Aici. Data: 12 iulie 2008.
  • Cel mai tare indiciu ca Marius Parciu este un nazist vopsit in jurnalist si blogger de stanga se gaseste aici. Puteti chiar citi cat de tare l-a impresionat Corneliu Codreanu pe Marius Parciu. Puteti sa va delectati cu toate atitudinile naziste ale lui Marius Parciu. Mi-a fost greata sa le citesc pe toate. Important este si faptul ca acest blogger nazist Marius Parciu scrie si despre Iasi.

  • Marius Parciu si Corneliu Zelea Codreanu-AICI. Important este de remarcat ca Marius Parciu propaga ideile legionare pe acest blog facand referire la un comunicat al organizatiei legionare din care si facea parte la acel moment.
  • Marius Parciu este extrem de interesat de viata legionarilor in viata din Romania. In caz ca uitam de ei, el ne spune aici ca Radu Gyr a murit. La fel de interesant este si ca nu apare nicio sursa a articolului sau de blog...[15 februarie 2007] sau Marius Parciu despre criminalul de razboi sarb Arkan.
  • De ce Marius Parciu refuza sa recunoasca public activitatea sa in slujba miscarii legionare din Romania?
12 februarie 2008 Marius Parciu refuza sa-si recunoasca apartenenta la Noua Dreapta AICI.
17 februarie 2008 Marius Parciu refuza iarasi sa-si recunoasca apartenenta la Noua Dreapta AICI.

Inchei prin urmatorul citat din micul nazist iesean Marius Parciu: "Mi se pare stupid sa sustii unirea Basarabiei cu Romania".

Intrebarile mele pentru cei interesati:

1. A renuntat Marius Parciu la a mai sustine acum online miscarea legionara din Romania? Raspunsul se afla dupa ce consultati blogrollul de pe acest blog activ...
2. Stiau cei de la Ziua de Iasi/Buna Ziua Iasi si de la Flacara Iasului de faptul ca Marius Parciu facea propaganda pentru nazisti cand a fost angajat ca ziarist?
3. De ce Marius Parciu a negat public de doua ori ca este asociat cu Miscarea Nazista din Romania?
4. De ce accepta patronul de la Flacara Iasului un nazist printre angajatii sai?
5. Ati inteles cum s-au cunoscut prima oara Marius Parciu si Catalin Ivan? La BZI.
6. Acum ca ati aflat aceste lucruri sunteti dispusi sa scoateti blogul lui Marius Parciu de pe blogul vostru?
7. De ce media locala, inclusiv televiziunile (Iasi Tv Life), l-au promovat asa de intens?
8. Putem fi siguri ca noi nu sprijinim miscarea nazista din Romania daca vom continua sa sustinem imaginea publica a lui Marius Parciu, care se ocupa poate, sub alt nume, de propagarea ideilor naziste in mediul digital, foarte propice pentru o astfel de abordare?
9. Mai posteaza Marius Parciu, ziaristul de la Flacara Iasului, comentarii pe site-uri si bloguri naziste?
10. Va scoate Ines Prodan declaratiile lui Marius Parciu de pe blogul Alumni Cuza si chiar blogul lui din blogrollul Alumni? Asta daca nu cumva Ines Prodan prefera nazistii.
11. De ce Marius Parciu si-a lichidat blogul nazist de pe directnews.ro?
12. Cati alti bloggeri ieseni sunt fosti colegi cu Marius Parciu la Noua Dreapta?

Probabil ca peste ani si ani cand toata lumea il va uri pe Basescu, mi se va reprosa si mie ca am iesit in strada si am strigat: "Parlamentul infractor, presedinte din popor". Dar nu se compara. Una e cand faci campanie in online pentru nazisti si iti refuzi sa oferi explicatii ca si persoana publica care si-a creat o alta identitate, nu numai sociala dar si digitala...Si alta e cand ti-o trage(=te dezamageste) un populist, fost comunist. Eu macar am distribuit explicatii cu camionul in stanga si-n dreapta de ce nu mai cred in Fesul Marinaresc...

Comparati pozele de aici sa vedeti cat de repede a trecut Marius Parciu de la nazism la presa libera si la simpatii de stanga (Ivan, Matasaru, Tompea, coleg cu Mihai Baciu etc.) Aici si aici.

P.S. Platforma directnews.ro este detinuta de Vodanet Media, umbrela a nazistilor romani.

COMPARATI POZELE:














Marius Parciu-seful nazistilor ieseni
















Marius Parciu-baietel cuminte, absolvent de universitate

Sa reluam adresele de email si de messenger ale lui Marius Parciu:

email:

mariusparciu@yahoo.com
mariusp20@yahoo.com
romanianempire@yahoo.com
romanianempire@gmail.com
pancone@yahoo.com
admin@tutea.ro

Yahoo ID Messenger

mariusparciu
mariusp20
romanianempire
pancone

telefon
004/0726 291 644

pseudonime insusite pe Internet pentru a sustine cauza legionara

pancone
skinhead
romanianempire




















Parciu si ura rasiala-AICI

Cum adica nu sunt dovezi suficiente ca Parciu este legionar? Da´ voi n-ati observat cati cititori are pe blogul lui de pe blogurile si site-urile naziste din Romania? Eu zic ca el inca mai face treaba pentru nazistii romani, evident sub un alt nume ca doar e mester la fabricat identitati digitale si adrese de mail si bloguri.
Va vine sa credeti sau nu dar se pare ca unul dintre colegii lui Parciu de la miscarea legionara Noua Dreapta a lucrat impreuna cu el la Ziua de Iasi, actuala BZI, hartie igienica.
Deci iata blogurile naziste cu trafic imens care ii trimit cititori lui parciu.blogspot.com

sfarmapiatra
culianu







URMEAZA CEVA SUPER TARE!!!
materiale:










Aflam urmatoarele informatii: Parciu lucra la Ziua de Iasi, Parciu se lua tare de asa-zisii antifascisti, Parciu posta de la un netcafe. Restul mai analizati si voi. A, sa nu uit, pseudonimul pancone si l-a luat datorita atasamentului sau fata de Daniel Pancu, fotbalist. Marius Parciu a fost in Galeria Poli Iasi si i-a placut foarte mult cum a jucat Pancu, presa il numea pancone.

3 comentarii:

  1. :))
    felicitari pt documentare in primul rand.
    in al doilea rand, totusi nu crezi ca acorzi prea mare importanta unui...laki?
    tu kiar il crezi capabil sa faca altceva decat sa dea din gura?(propriu sau figurat).
    mie personal mi se pare cu vaca tare, in lumea lui nemuritoare si rece

    RăspundețiȘtergere
  2. a inceput sa-si stearga o parte din urmele identitatii digitale de nazist roman. cititorii mi-au spus ca unele linkuri care ieri mergeau perfect azi nu mai merg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere