marți, 2 iunie 2009

Salutări cititorilor mei basarabeni

Le mai urez multă sănătate şi putere de muncă.
Să aibă parte de viaţă liniştită şi prosperitate materială.
România vă îmbrăţişează. Vă aşteptăm alături de noi în Uniunea Europeană! Speranţa n-a murit!

Eleonora Lisnic
Stela Popa
Gîndulmeu
Sergiu Popovici
Nicu Apostu
Victor Ciobanu
Dymitryos
Promovarea libertăţii individuale


Toţi aceşti tineri moldoveni mă promovează prin blogurile lor, lucru pentru care le mulţumesc din suflet. În luna aprilie 2009 am avut de 4 ori mai mulţi cititori din Republica Moldova decât din România. Şi totuşi o parte din blogosfera moldoveană se găseşte în România...

We judge of man's wisdom by his hope.
(Ralph Waldo Emerson, poet american, 1803-1882)


Municipiul Chişinău, capitala Republicii Moldova

4 comentarii:

  1. Salut si tie Paul ;)
    Ai un blog interesant de aceea lam pus la mine in lista Blogroll, cumm cred ca ai observat la mine lista in Blogroll nui prea mare (putini dar buni :) )cind gasesc un blog interesant (nu importa din R.M. sau din alta parte) il adaug in lista

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, Paul, pentru urări! Avem mare nevoie de putere de muncă, înţelepciune şi luciditate. Sănătate şi mult succes, realizări frumoase şi ţie! (Şi noi te iubim :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa nu promovez un blog in care gasesc randuri frumoase, logice si pline de sens, care definesc intr-un fel ceea ce ne inconjoara, dar nu toti pot sa spuna pe nume. Sunt bucuros sa il am ca oaspete in blogroll pe un om care chiar are ceva de zis.
    In ceea ce priveste urarile... Sanatate? Asa si asa. Putere in munca? As avea nevoie, nu zic. De viata linistita si prosperitate nu vorbim pentru ca peste Prut aceste notiuni isi pierd din esenta.
    Sunt fericit de-a dreptul ca Romania ma imbratiseaza si pot sa asigur ca speranta este mereu vie in mine!
    Bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place ideea ta de a amplasa în lista ta de blogroll şi un blog a unui comunist "Isaev, redactor-şef al ziarului "Kommunist"

    RăspundețiȘtergere