sâmbătă, 8 august 2009

Breaking News: Preşedintele Băsescu NU va mai candida!

Aş vrea eu...
De fapt am câştigat o carte super interesantă de la un amic blogger din Sibiu pentru că am ghicit câţi vizitatori unici a avut în luna iulie. S-a mai promis o carte.
Cartea promisă de Călin este scrisă de Andrei Codrescu, pe care îl ştiu de cel mai cunoscut poet român din diaspora. Am tot auzit de el, evident de bine, dar nu l-am citit încă.
Mărturisesc că am aruncat numărul 8500 făcând o medie grosolană între estimările primilor comentatori şi celelalte estimări, sub 15.000.
Călin are 7.850 unici pe lună, pe iulie at least. Target pe care l-aş atinge cu blogul meu când o să mă doară oasele şi-o să uit unde locuiesc. D-aia îs în grupa mică a bloggerilor, n-am hambithie.

3 comentarii:

  1. Ai un mallware pe sit. Vine de la www.eutv.md asa imi spune browserul de la google chrome.
    vezi care-i treaba ca eu nu precep...

    RăspundețiȘtergere
  2. da. am rezolvat problema cu eutv.e vorba de siteul unei televiziuni din moldova care site a fost virusat din 2 august si m-a afectat si pe mine.daca mai apare problema, semnalati de urgenta va rog.
    mersi, caline.
    am unificat listele de bloguri si de linkuri in una singura. cine are intelegere de link exchange cu mine si nu se regaseste pe "lista mea de linkuri" sa lase comment aici.

    RăspundețiȘtergere