joi, 24 septembrie 2009

Mic tratat speculativ

hurri.ro un blogger zis din Roman de care n-am auzit din ianuarie 2008 încoace sună trompeta ca să trecem Rubiconul, adică să facem blogmeet în Biblioteca de la Roman-Vodă.
Totuşi se nasc nişte întrebări, dacă nu suspiciuni, spunem suspiciuni şi devenim antipatici, nu?
-dacă hurri şi ai lui până acum s-au întâlnit în oraş pentru blogmeeturi, după cum zice el, de ce acum trebuie să ne adunăm în instituţia condusă de doamna X şi pe unde a dat domnul Şăf pe paişpe sept.?
-de ce grupul de bloggeri consacraţi Neamţu-Lavinia-RedAndBlue au intrat pe o traiectorie de coliziune cu tribul Hurrilor?
-cum de unul din tribul Hurrilor a ajuns aşa de repede pe teritoriului Omului Alb (a fost invitat la emisiune pe RomTv, care RomTv...)?
-cum de hurri.ro care este deja la al treilea sau al patrulea blog încă n-a auzit de Marele Dezvirginat? Pe ce coclauri a umblat el de nici Google nu-l indexează bine?
-care sunt canalele de presă care au promovat blogmeetul din august curent continuu? Aici trebuie să băgăm veioza/lumina-n ochii Neamţului. Că dacă ar fi fost promovare pe media a blogmeetului venea toată suflarea blogărească de la Girov pân-la Bahna.
-blogmeetul Neamţului, care în vremurile bune lucra în presă, nu a beneficiat de articol în ZdR dar muşatinii beneficiază... Aici
-referitor la finalitatea acestui Blogging Camp, hurri zice: "Legat de cei care nu au un blog sau nu ştiu să folosească platformele de blogging în mod optim, mi-aş dori să fie cât mai mulţi. N-ar strica o foaie şi un pix, în caz că e ceva de notat." Este un blogmeet de iniţiere, nu de socializare, de schimb de idei. Nu se lucrează la consolidarea unei virtuale blogosfere, ci se lucrează la construirea ei. În scop doar CA (Comisia de Arbitri) poate şti... Deci cine nu vine la Blogging Camp nu va şti în veci să-şi facă blog.
-spre deosebire de o unitate de alimentaţie publică (terasă, bar etc.), locaţie predilectă a blogmeeturilor, blogmeetul de sâmbătă are loc într-o instituţie publică, este organizat de tineri cu drept de vot şi destinat cu precădere alegătorilor tineri care s-au săturat de YouTube, HI5 şi CounterStrike.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu