duminică, 10 ianuarie 2010

Am fost la blogmeet

Azi la prânz am fost la Irbis pentru o întâlnire cu doi bloggeri romaşcani, prieteni foarte buni. Am discutat despre perioada mea de convalescenţă cu piciorul în gips, despre vaccinul Cantagrip, despre emo, despre motivele pentru care blogul meu are comentarii extrem de puţine, despre Adsense şi despre Honorius Prigoană. Am spus şi bancuri la care am râs cu poftă. Am băut băuturi non-alcoolice. Am jucat puţin biliard ca să-mi reintru în ritm. A fost plăcut şi o atmosferă deschisă, destinsă, lipsită de ascunzişuri şi trufii nesăbuite.

23 de comentarii:

Ziii... spunea...

Am rămas tablou,
La auzul primului ecou !
Eram in faţa mesei
Şi dezbăteam idei.
Eram doar trei,
În jur numai căţei.

Privesc imaginea blogului
Acţiunea şi liniştea locului,
Cercetez fiecare rând
Şi nu mă regăsesc cântând.

Aş compune o sonată,
Dură şi aromată.
Aş vorbi despre politică
Insă am o altă dorinţă.

„Azi votez pentru mine”
Spune o persoană cuminte.
Dar mâine, „război crunt”,
N-ai să mă băgi in mormânt?

Am face orice pentru oraş
Dar nimic pentru ţară şi ostaş.
Priveam marcat de o culoare
Era atât de rece,
Chiar mă doare..

Am râs etanş
Ca orice urmaş,
Care ar indrăzni să se intreţină
Servind o glumă fină.

Nu mai există timp
De când am vorbit cu Einstein.
Nu mai există timp
De când ţi-a murit speranţa !

Fizic mă descompun,
Ca un fruct de prun
Si mă privesc,
Ca o interfaţă de succes.

Am plecat de la masă
Cu gândul că am să fac ceva in viaţă !
Trăiesc în lumea mea,
Însa tu ai parerea ta ?

Spune-o, vreau s-o aud..Scuză-mă Paul, aş mai sta
Dar îmi este somn şi mă gandesc la Iubita mea
Am vizitat in timp redus
Câteva link-uri şi m-am dus.
Să nu se supere artiştii de cuvinte
Ţi-am utilizat lista de link-uri
Şi-am s-o răsfoiesc mai mult in viitor
Până am să întâlnesc un tenor !
Şi am să postez parerea mea
Tuturor, fie că nu le-o plăcea.


Andreea Stoleru -
Aurel Dobasu -
Calin Blaga
Cele mai bune bancuri -
Ciprian Gavriliu -
Ciprian Şoptică -
Codrin Teiu -

cipslim spunea...

Pai mai Paul tu in ce oras locuiesti mai exact?
Recent a fost un ditamai blogmeetul la Twin Peaks in spate unde au participat cam 15 blogari.
vezi la Neamtu pe blog.

Paul spunea...

@cipslim:stiam de blogmeet.

cipslim spunea...

Am crezut ca nu stiai si ca de aia nici nu te-ai dus.
Sau tu faci parte dintr-o alta comunitate d blogari, intr-un fel in opozitie :D.

Paul spunea...

@cipslim: ai întrecut măsura şi eşti impertinent. Comentariile tale nu mai sunt binevenite pe acest blog.

Ziii... spunea...

hm.. lasă să se exprime, căci și eu îmi exprim nemulțumirea legat de ”ditamai blogmeetul”. Cum dracu a fost blogmeet la ”Twin Peaks” de n-am auzit de el și astfel n-am avut ocazia să fiu și eu prezent (..de umplutură). Lipiți dracului afișe, să vadă orice om anunțul. Să nu mi se raspundă că s-a anunțat pe nu știu ce blog, că asta e o prostie.. Faceți o treabă serioasă și nu mai sfidați oamenii, căci la urma urmei, am așteptări de la astfel de oameni care crează, fac ceva în viață. Așa ca terminați dracului cu crearea de ”opoziții” când defapt nu încearcă nimeni să adune, ca într-un final să se separe.
Lasă omule o adresă de ceva.. vorbești de ”neamțu” - unde să-l caut ? la istorie? - am intrat pe blogul tău cip-cirip.. și e circuit închis.
E valabil pentru toți și pentru paul și pentru cipslim, lăsați dracului glumele proaste și vreau să văd ceva bun.
Aveți nemulțumiri legat de limbajul meu, abțineți-vă !
Cand se mai organizează un ”blogmeet” ?
Și e foarte important să se aducă la cunoștință, cine e organizatorul !
Dar să nu-mi prezentați vreun papagal că se duce dracului toată înâlnirea de ”blog-ări”, strică imaginea și ar fi bine să aibă subiect și argument la el, când organizează o întâlnire !
Vă urez o zi bună la toți și încercați să creați, nu să vă arătați pupăza din tei !

Pavel spunea...

Paule, cipslim chiar facu o gluma. Prea te-ai suparat :D

Iar Ziii... Chiar daca nu fu decat 2 zile in care puteai afla de blogmeet, asta nu inseamna ca e doar o adunatura de oameni si atat. Acolo au fost cu siguranta si oameni cu capul pe umeri. Pe Neamtu nu-l cauti la istorie, daca erai un blogger activ, cu siguranta aflai de el. Este unul din bloggeri care are o oare care influenta. Emisiunea lui care e si la tv, e si pe net.
Iar blogmeetul a fost anuntat cred ca pe 10 bloguri si, in plus, pe twitter.

Acum, sper sa nu-mi fie cu suparare. Eu nu am facut altceva decat sa lamuresc lucruriele! Sper...

Sa auzim de bine!

Ziii... spunea...

aff.. Cu tot respectul pentru blogări, ”blogării” - sunt oameni, ai mare dreptate, nu sunt un ”blogger activ” dar sunt om și am și o viață reală. Ca să pun mâna pe niște informații nu trebuie să mă transform într-o oaie, să văd prin ochii unei oi. Vreau să conviețuiesc și cu oile și cu lupii, și să le acord tuturor același respect din forma mea umană.
Nu mă transorma în ”blogger” pentru a avea acces la o informație cu privire la o adunare mai mult sau mai puțin intelectuala.
Doresc în viitor să particip indiferent că-mi permiteți sau nu, am comentat la adresa voastra, modul prost prin care informați oamenii. Gândiți rațional (căci aveți toate degetele) !
Și e foarte important să știe lumea, că orice individ, indiferent de natura lui, are dreptul să participe și să vorbească liber la o astfel de acțiune. Căci dacă am să mai aud prostii de genu, nu mai ești bine venit, nu te doresc la această adunare, vă reamintesc că o astfel de adunare nu are formă închisă (să se limiteze), ea este în expansiune și absoarbe orice formă. Nu este o zonă exclusiv pentru genu ”blogger activ” !
O zi bună !

Pavel spunea...

Ziii... Normal ca nu tre sa fii oaie ca sa aflii informatiile, dar ai zis ceva si nu pot fi de acord cu tine:
"Nu ma transforma in blogger pentru a avea acces la o informatie cu privire la o adunare mai mult sau mai putin intelectuala"

Nu te transforma in blogger pentru a afla de un blogmeet, nu e nevoie. Dar de unde vrei sa aflii de un BLOGMEET daca nu de pe un blog? De pe stalpi sau cabinele de telefon fix?

Numa' bine!

Ziii... spunea...

Ironic vorbind, ar fi o idee !
E foarte limitata acesta metodă de-a împraștia o informație !

Pavel spunea...

Pana o sa ajunga bloggerii sa fie luati in seama mai dureaza, asadar si promovarea lor si a acestor intalniri e limitata.
A fost un bloggingcamp, anuntat din timp si pe bloguri si la Neamtu in emisiune. Nu stiu daca au fost 2 care nu erau bloggeri, pentru ca nu toti sunt dispusi la ceva nou. Si deci, se ramane pe aceleasi unde de raspandire, blogurile.

Ziii... spunea...

Păi.. eu vă iau în seamă și vă apreciez ca bloggers ce sunteți, dar tot vă critic metoda ”limitată”. Ieșiți pe stradă, împărțiți flyere (pe jos, role, bicicletă, sanie, etc.. - înțelepciune să aveți că voință se gasește), lipiți la colț de stradă (nici una din aceste metode nu e ”eco”) însă treceți odată de acest nivel.. nu este rușine să împarți flayere, vizați școlile, prin oraș..
Hai curaj.. că vă ajut și eu.. !
- încă o idee, dacă jucați diverse jocuri online.. dați de știre prin chat s.a

Pavel spunea...

No, vorbeste cu bloggerii din Roman de chestia asta. Momentan eu sunt la Iasi si nu cred ca pot imparti pliante pentru blogmeeturile din Roman.

Ziii... spunea...

Care-s?

Pavel spunea...

neamtu.romascani.ro, hurri.ro. caleb13.info si mai sunt destui

Ziii... spunea...

Dar n-ar fi mai frumos ca ei să vorbească, cu mine? :D (..pentru a-i observa, dacă își dau interesul sau vor să creeze vreo piramidă ”intelectuală” )

Pavel spunea...

Sa-i anunt ca vrei sa vorbesti cu ei? Sa-ti dau id-urile lor, dar sa inceapa ei discutia cu tine? :P

Ziii... spunea...

Da.
Ce-mi place când văd ”ei” :D , nu trebuie să înceapă a face cartofi prăjiți. Vreau să-i aud cum se prezintă, ce doresc să îndeplinească prin organizarea unui ”blogmeet” și să arunce și-o invitație asupra mea și a altora, fără condiții !

cipslim spunea...

Cum adica is impertinent? Eu am pus o intrebare, nu am facut o afirmatie. Initial am pus o intrebare legitima cu buna intentie, crezand ca nu esti suficient de informat.
Apoi mi-am exprimat nedumerirea vis-a-vis de neparticiparea la o actiune a comunitatii din care faci parte si la care mi se parea logic sa participi.
Comunitatea are interesul sa stie si cele bune si cele rele pentru ca nimic nu e perfect.
Nu sunt binevenit, plec nu-i mare tragedie dar sa mi se explice de ce spre beneficiul ambelor parti.

Paul spunea...

cipslim,îţi înţeleg supărarea. N-am spus că tu nu mai eşti binevenit, am spus că ale tale comentarii nu mai sunt binevenite. Poţi comenta oricât cu condiţia ca ele să nu depăşească limitele bunului-simţ. Poate că mă vor deranja dar nu le voi şterge. M-am supărat pe tine deoarece ai creat ideea că mă plasez în opoziţie cu toţi bloggeri de la acel blogmeet sau supranumiţi "bloggeri romaşcani". Rămân la părerea că nu ai avut bune intenţii. Conţinutul întrebării era legitim, modul de a adresa-o era nepotrivit. Nu am înţeles partea din comentariul tău cu "beneficiul ambelor părţi".

cipslim spunea...

Pai spre interesul tau sa-ti justifici afirmatiile, spre interesul meu sa ajung la o concluzie.

Sunt blogeri romascani fara ghilimele in aceeasi masura ca si tine (blogari din orasul Roman). Si da, faci intr-un fel, nu opozitie (puteai sa raspuzi ca nu, nu faci opozitie)dar faci separatism.
Inteleg ca sunt anumite probleme peste care nu poti sau nu vrei sa treci, nu cu grupul dar cu anumiti membri. Nu stiu daca ai urmarit scandalul cu Hurri si cum s-a aplanat conflictul dar se poate vedea de acolo ca tendinta a fost intotdeauna de apropiere nu de divizare a comunitatii. S-a trecut peste orgoliu, notorietate, etc .
Apreciez ca ai simtit o urma de sarcasm in comentariul meu, si chiar a fost, dar in apararea mea eu am fost onest si am prezentat sentimentul care ma incerca intocmai.
De ce nu faci odata un post, spune ce ai pe suflet, ne certam, ne scuipam, insultam daca e nevoie, tragem concluziile ajungem la o solutie si constituim o comunitate unita fara ambiguitate, fara suspiciuni, pe fata.

Daca ai sta sa urmaresti eu ma cert cu ei destul de mult insa ne limitam la concret, nu lasam opiniile noastre sa genereze conflicte .

Paul spunea...

Am generat eu vreodată un conflict cu vreun blogger romaşcan? Sunt anumite chestiuni care mă împiedică să mă scuip, cum spui tu, cu unii bloggeri romaşcani. De exemplu, dreptul de a fi altfel.

Paul spunea...

Am închis comentariile la acest articol.