marți, 26 ianuarie 2010

Da, voi vota pentru o nouă suspendare a preşedintelui Băsescu

Cu o singură condiţie: Crin Antonescu să fie liderul opoziţiei anti-Băsescu.

Dacă în 2007 am votat împotriva suspendării, anul acesta sunt mai mult decât dispus să votez pentru ca Băsescu să plece definitiv din politică.

Un comentariu:

  1. Crin Antonescu nu este un om de cuvant si este prea orgolios ca sa fie un sef de stat. Sa ne uitam un pic inapoi si sa vedem declaratiile lui anti PSD si anti Geoana. Apoi sa vedem declaratiile pro (in totala contradictie. Apoi sa vedem declaraatiile post alegeri si cum s-au schimbat ele. Blocajul declansat de el la negocieri(i-a trimis la negocieri pe cei care il injurau deschis pe Basescu sa fie sigur ca nu se negociaza nimic).
    Da, Basascu e badaran, a mai dat cu virgula pe ici pe colo, a mai pus pe cine nu trebuia, etc. Dar a lasat portita deschisa liberalilor sa intre la guvernare si acum. Dar liberalii nu vor la guvernare, ei vor sa conduca guvernul si asta nu poate fi accetat deoarece PD-L are mai multe voturi ca ei. Nici independent nu au vrut sa accepte macar sa discute.
    Asta nu imi place la el, una spune, alta face.
    Readucerea suspendarii in discutie (si tin sa reamintesc ca suspendarea nu e manevra politica la indemana factiunilor parlamentare ci un instrument de protectie in cazul in care presedintele incalca constitutia) este aberanta din partea lui Iliescu, aceast moroi al politicii si reprezentant al lucrurilor facute pe jumatate sub acoperire de "moderatie" "echilibru" etc.
    PNL trebuia sa fie la guvernare, de asta intrii in politica, sa fii la guvernare, nu sa faci prezenta in parlament.
    Si ia aminte ce spun eu aici, manevra asta o sa se faca abia cand criza o sa se opreasca si o sa avem trend ascendent altfel nu se risca ei.
    Si tot ii dau ca Basescu dictatorul, tiranul... deci nu au argumente, arunca cu cacat ca atata stiu sa faca.
    Pacat ca in teritoriu PNL are oameni foarte buni dar la capatai e o adunatura de ametiti.

    RăspundețiȘtergere