sâmbătă, 27 februarie 2010

Ideea cu Oracolul/Caietul Bloggerilor- simpatică,copilărească,naivă,inutilă

Aflu de la Neamţu care a vorbit cu cineva că cică se va lansa ultima apariţie editorială a Editurii Digitalia: Oracolul/Caietul/Catalogul/Indexul/Fiţuica/Gazeta Bloggerilor în care toţi sau numai bloggerii agreaţi vor putea să scrie cu mânuţa lor câteva gânduri profunde, abisale chiar. Acest document de foarte mare valoare culturală, socială şi artistică va merge din casă-n casă, din mână-n mână cu Poşta Română, cu maşina, cu microbuzul, trenul, avionul etc. Acest document ar putea ajunge chiar şi la bloggeri nevorbitori de limbă română dar care vor achiesa la bancurile cu Băsescu.

Copilaşi, unde eraţi când Parlamentul European adopta un raport oficial în care cuvintele "blog" şi "ameninţare" erau în aceeaşi propoziţie? Unde eraţi când dictatura Statului închidea bloguri din China, Moldova, Iran şi Rusia?

Caietul Bloggerilor este o idee inutilă, nici măcar nu se compară cu comunismul sau creştinismul. Idei promovate totuşi de nişte adulţi.

Discutăm discuţii, vorbim vorbe şi votăm ca orbii.

Probabil că din cauza acestui articol de blog nu voi avea dreptul să figurez în Cartea Albă a Bloggerilor Deştepţi sau în Manualul Unic de Blogging.

Şi, răspunzând unei întrebări care nu mi-a fost pusă, nu vom putea rupe foi din acest Caiet-Minune ca să ne facem bărcuţe să ne plimbăm pe Styx.

Un comentariu:

  1. stii, nu inteleg de ce iti pui problema daca o sa poti sau nu sa scri in caiet...vrei sa faci ecva inutil?!
    Sau i-ai pus gand rau cu barcutele?!

    RăspundețiȘtergere