duminică, 28 martie 2010

Nu o vreau pe Rodica Culcer la şefia TVR!!!

Raportul de activitate al Consiliului de Administraţie al TVR a fost respins de comisiile de specialitate ale Parlamentului, situaţie care a dus automat la demiterea Consiliului de Administraţie al TVR în fruntea căruia se află Alexandru Sassu, apropiat PSD, şi motivul pentru care Traian Băsescu nu mai vrea să apară la televiziunea naţională şi apare în schimb la televiziunea prostimii, OTV, sau chiar B1TV.
PDL şi Băsescu o agreează pe Rodica Culcer ca şefa a TVR.
Eu mă pronunţ împotriva preluării şefiei TVR de către Rodica Culcer, jurnalist extrem de apropiat de actuala putere, sau chiar de către Robert Turcescu.
La conducerea TVR doresc un om independent de factori politici, un profesionist media, un om cu capacităţi manageriale: Radu Paraschivescu sau Cătălin Ştefănescu.
Venirea Rodicăi Culcer la conducerea TVR va confirma temerile că PDL tinde spre partidul-stat care prin oamenii săi caută să pună stăpânire pe toate instituţiile publice cu impact la populaţie.

Voi ce credeţi despre aceste lucruri? Susţineţi politizarea sau depolitizarea TVR? Cine credeţi că este cel mai potrivit să conducă televiziunea publică?

Un comentariu:

  1. Deci mai Paul Eu zic ca nu-s buni nici unul nici altul. Astea sunt sentimentalisme. Acolo trebuie unul cu fler pentru business si cu mana de fier. Sassu a fost un mapet al puterii acolo, si el si-a luat tainul de fiecare data. Basescu daca e razbunator nu a vrut sa coopereze cu el. Tvr ar trebui sa fie un BBC romanesc, un standard de echidistanta si un pilon principal al presei din Romania. Trebuie taiat de acolo in stil barbar in esaloanele superioare si mi-e ca astia nu au puterea sa o faca. Deasemeni trebuie unul care aiba experienta in management nu in talkshow. PDL normal ca ar vrea sa-si puna un om al lor, sau cu viziuni similare cu a lor dar sunt foarte atenti sa nu transforme TVR in Antena marca PDL, aici ai dreptate. Nu este absolut necesar ca persoana respectiva sa fie cunoscuta telespectatorilor insa.

    RăspundețiȘtergere