joi, 25 martie 2010

Subprefectul de Neamţ Vasile Şendrea (PDL evident)

Azi la Piatra-Neamţ aproximativ 125 de sindicalişti din învăţământul nemţean au pichetat prefectura. Deoarece prefectul Mihai Archip a preferat să sărbătorească Ziua Poliţiei Române la Inspectoratul Judeţean de Poliţie decât să stea de vorbă cu cadrele didactice nemulţumite de măsurile guvernamentale luate în domeniul educaţiei, o delegaţie de sindicalişti ai FSLI a stat de vorbă cu subprefectul de Neamţ Vasile Şendrea.
Iată ce ar fi spus acesta sindicaliştilor din educaţie, în termeni aproximativi:
"Mulţumim că aţi manifestat în mod civilizat, paşnic, fără să produceţi violenţe."
Mă închin în faţa inteligenţei Dumneavoastră, Domnule Subprefect Vasile Şendrea. Dacă n-aţi fi spus Dumneavoastră că am manifestat în mod civilizat, paşnic, fără violenţe, nu ne-am fi simţit bine, curaţi, fericiţi şi civilizaţi dacă nu eram "mângâiaţi" părinteşte de Magnanimitatea Voastră.
În România, criza economică s-a topit într-o criză de prostie şi nesimţire crasă la nivelul guvernului. Legi făcute pe genunchi, traduse cu virgulă cu tot din alte ţări vest-europene şi inaplicabile la noi, instigare la nerespectarea unor hotărâri judecătoreşti, bătaia de joc a membrilor de partid din PDL puşi să administreze învăţământul.
Şi nu, la noi nu va fi la fel ca-n Grecia. Pentru că guvernul Băsescu apasă pe rănile profesorilor exact cât aceştia să nu ţipe de durere.
Repet: pentru mine, acest guvern Băsescu-Boc-Udrea-Blaga-Berceanu NU este legitim şi nu reprezintă binele comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu