duminică, 25 aprilie 2010

Blogmeet la Roman aprilie 2010

Bloggerii romaşcani au participat la un nou blogmeet în TP, ieri, sâmbătă, 24 aprilie.
Participanţi:
Cosmin
DrCriss
Tibi
Pavel
Valy
Polix
Subsemnatul

Nu a fost prea multă lume. M-am bucurat totuşi să mai cunosc şi alţi bloggeri romaşcani decât cei pe care i-am aflat anul trecut în august.
Atmosferă relaxată, subiecte diverse. Am primit sfaturi tehnice legate de tema blogului de la Tibi şi DrCriss. Am vorbit un pic despre filme, despre trafic, despre networking.
Am stabilit ca pentru următorul blogmeet să anunţăm personal fiecare blogger prin comentariu pe blogul său. Astfel ne-am putea aduna mai mulţi.
Beneficiul meu constă în faptul că multe subiecte discutate ieri vor fi tratate şi pe blogul meu, am văzut că tinerii sunt interesaţi de lucruri noi.

5 comentarii:

  1. Ce mult mi-as fi dorit sa ajung si eu...dar din pacate nu s-a putut , ne-a anuntat profu miercuri ca avem teza miercurea viitoare adica pe 28 Aprilie si am de invatat aproape toate lectiile ca nu le stiu :(

    Poate la urmatorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi-am anuntat participarea pentru ca nici nu eram sigur daca o sa ajung. si uite asa pe la ora aia eram la munca , depanam/reparam/stricam ceva ... booring ...

    RăspundețiȘtergere
  3. No bine, a fost asa frumos, linistit si relaxant, insa chiar sunt dezamagit de romascani. In fine, probabil m-am invatat cu iesenii, aici se aduna extrem de multi, iar ieri foarte putini.

    No, oricum, ideea ta a fost buna, ai scos ceva oameni din casa. Si nu, nu-s de acord cu invitatiile, nu suntem la nunta. Ca sa vii sa bei o cafea/ bere/suc nu e nevoie de invitatie. E pur si simplu alegerea proprie si personala. Insa... nu sa anunti si sa stai acasa sau sa mergi in alta parte.

    No, asa nu se ridica nimic, se da o senzatie de neinteres si probabil se va ajunge ca acum 1 an cand nimeni nu stia de nimeni sau ca blogmeetul nu stiu cat a fost deja organizat.

    Hai sa traim bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. As fi venit si eu, dar din pacate am fost in Piatra si nu am putut ajunge. Acasa am ajuns pe la 6 jumate, si eram mort... sa ma trezesc la 6 dimineata intr'o sambata e ceva anormal pentru mine... oricum, ma bucur ca v'ati distrat si imi pare rau ca nu am ajuns si eu, desi daca ajungeam acasa pe la 2-3 mergeam :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-am planificat sa vin si eu ,dar din pacate am fost prins cu alte treburi.Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere