luni, 5 iulie 2010

Cei care au dat bacul plâng de nervi. Să mulţumească cuplului Piticul-Maimuţica

Foarte mulţi absolvenţi care au dat bacul plâng de disperare deoarece le-au cam scăzut şansele să mai prindă locul la facultate la buget.
De ce?
Păi, fostul Ministru interimar al Educaţiei, actual PM, Piticul, şi actualul Ministru al Educaţiei, Maimuţica, au decis ca probele orale de la bac să nu fie evaluate prin note. Asta se întâmpla anul trecut când România nu avea guvern că nu vroia Băsescu pe german şi Boc a fost interimar la Educaţie. Aşa că n-a mai plouat anul acesta cu note de 9 şi 10 la română şi limba modernă pentru toţi amatorii de clubbing şi manele. S-a făcut media exact din notele de la probele scrise.
Lăsaţi, copii care treceţi din toamnă în clasa a 12-a, Băse o să rezolve treaba. Vă ajută el. Exact aşa cum a făcut el în primul mandat de preşedinte un program naţional de protecţie împotriva inundaţiilor.

2 comentarii:

  1. nu e chiar asa...normal ca prinzi locuri la buget ,.chiar daca nu mai am eu zecele de la oral, nu are nimeni..si notele scad la toti.nu vad unde ar fi dezamagirea:-??

    RăspundețiȘtergere
  2. Notele nu scad chiar la toţi. Media finală devine mai corectă pentru că elevii certaţi cu învăţătura nu au mai avut posibilitatea să umfle media cu probele orale şi cu educaţia fizică. În mod normal, sistemul actual ar trebui să ducă la creşterea corectitudinii. Elevii care sunt inteligenţi şi s-au pregătit pentru bac nu ar avea motive să fie nemulţumiţi de neincluderea probelor orale în media finală de la bac. Simt o "dezmăgire" doar legată de elevii care nu merită să promoveze bacul sau care nu merită să aibă medii umflate cu pompa care scad şansele elevilor silitori pentru a merge la facultate.

    RăspundețiȘtergere