luni, 5 iulie 2010

Staţi că n-am înţeles eu prea bine...

Au votat toate partidele din Parlament să mi se reducă salariul, de frica lui Băsescu, a FMI, a lui Vlădescu, a judecătorilor constituţionali?
Ce e cu astea 321 de voturi pentru modificarea legii cu reducerea salariilor?
La loţiunea de cenzură situaţia a fost aşa: 228 au votat moţiunea din 471 parlamentari, coaliţia guvernamental-parlamentară avea undeva între 240-250 care nu votat loţiunea.
Cum adică a votat Opoziţia PSD-PNL să mi se taie salariul? Cum altfel se explică diferenţa dintre 321 şi aproximativ 250 de voturi?
Domnilor Ponta şi Antonescu, m-aţi ciuruit cu ipocrizia Dumneavoastră!
Trebuia să spuneţi de la început că vă interesează doar soarta pensionarilor şi că de bugetarii de jos vă doare-n partea dorsală.
Raţional vorbind, din 471 de parlamentari 68% au votat a doua oară să mă frigă. Loţiunea "pentru pensionari şi bugetari" a primit 48% voturi din 471 posibile.

7 comentarii:

  1. Pai eu ce tot iti zic ca esti naiv mai Paul mai?
    Motiunea era sa cada guvernul si sa vina ei la putere si basca au avut si un motiv destul de populist ca sa-i convinga pe vanatorii de imagine sa voteze astfel.
    Antonescu zice el ce zice, insa ai in vedere ca in PNL ideologia este ca statul sa aiba din ce in ce mai putine atributii si sa consume cat mai putin din buget. La PSD, da, ei au ca tinta oligarhia (vezi unde sunt cei mai bogati oameni) Ei se pretind socialisti deoarece discursul socialist merge cel mai bine la patura sociala preponderenta in Romania, intradevar, PSD ar vota impotriva, PNL insa nu vad de ce ar vota impotriva unui proiect conform cu propria doctrina.
    Este PDL cel mai bun partid? La ora actuala da. PNL este departe de a fi ceea ce se pretinde sa fie, uita-te in Roman cine e in PNL. Singura alternativa la PDL este UNPR-ul si in viitor in mod sigur va iesi o incaierare majora intre actualii co-guvernanti, deoarece UNPR are pozitia de forta acolo.
    Este Boc cel mai bun prim ministru? Nu. Cea mai buna varianta ar fi fost Croitoru, ala fiind antrenat de Isarescu si un om deosebit de capabil, fara a fi sef de partid si un tehnocrat asa cum a vrut toata lumea.
    Dar s-a vrut? Nu! de ce , ca aveau ei pe altul mai bun? Nu. pentru ca de fapt doreau sa creeze confuzie preelectorala, Crin a vazut ciolanul, si PSD dorea voturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei de la BNR mi se par aroganţi şi răuvoitori. De când Rădulescu decide în ce condiţii să se desfăşoare restructurările în educaţie? Nu cred că PDL este cel mai bun partid la ora actuală. Dar am ajuns la un nivel aşa de coborât al responsabilităţii politicienilor încât trebuie să gândim, pe termen scurt, care este cel mai inofensiv şi mai puţin distructiv partid. Şi aici iau în considerare şi partidele extraparlamentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plus că Gabriel Oprea nu-mi inspiră încredere. Este general, iar eu sunt anti-militarist. Este bogat, iar eu sunt sărac. El conduce o maşină scumpă, iar eu merg pe jos. Simplu.
    Nu cred că este o problemă arzătoare cine este sau nu este preşedintele PNL Roman. Deduc din criticile tale precise că eşti asociat,-ă sub o formă sau alta cu unul din partidele aflate acum la guvernare. Presupun că ai şi un interes imediat în a-i susţine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu inteleg ca tu nu crezi in PDL si ca il urasti pe Basescu, insa motivele pe care le ai sunt legate de faptul ca sunt la guvernare in timp de criza, orice alt partid ar fi fost ai fi reactionat cam la fel.
    Eu din contra, desi mi se par unele masuri aberante, nu pot sa ma pliez dupa opinia generala ca tot ce se face se face rau, si la orice miscare guvernul trebuie blamat.
    Dau un exemplu: in atatia ani de guvernare nu vei putea sa subliniezi nici macar un singur lucru bun facut de ei. Si motivul e simplu: crezi in presa si presa e vanduta.
    Au fost inundatii, astia informeaza ca 3 oameni l-au huiduit pe Boc. Au murit 20 de persoane-o stire pe scurt, apoi 3 stiri: Basescu a injurat jurnalistii, un copil a tipat la basescu, basescu a facut-o pe una tzatza. Pai ce fel de prioritati au astia?
    De aia informatiile trebuie luate din toate partile, si analizate intotdeauna in context.
    Basescu i-a zis la unu ca la anu daca sunt inundatii nu mai vad bani de la stat si sa aiba asigurare. Huoo! Animalul. Mbun, numai ca du-te la Doljesti si vezi constructiile alea noi pe acelasi loc ca si alea vechi, ca nu le-a placut pe deal. Pai statul asta din buzunarul cui ia?

    In ceea ce priveste doctrina antimilitarista, la nivel de tara este nula. La nivel de continent este nula si la nivel de mapamond este utopica.
    E o vorba foarte veche care spune: Vrei pace, pregateste-te de razboi. nu exista nici un exemplu de tara anarhica, cel putin nici una care sa fi supravietuit istoriei.
    Oprea singur nu, dar impreuna aia din partid sunt o colectie destul de puternica, indiferent de cat misto se face de ei, si sunt organizati si stricti.
    Daca nu ar fi fost militarismul asta te-ar fi chemat Pavlov Savaski sau mai rau Pal Szava.
    In ceea ce priveste BNR, este una dintre singurele institutii care excela in performante, nu ma crezi intreaba speculantii sa vezi cat au saracit din cauza lor.

    Si ce deduci tu se cheama eroare de logica, in particular "ad homine", nu sunt legat politic de nici unul din partidele mari si interese imediate nu am, poate doar speranta ca o sa iesim dracului din mocirla. Din criza financiara iesi in 2 moduri: falimentar sau bogat, cale de mijloc nu este.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc pentru comentarii. Apreciez faptul că dincolo de comentariu este cineva care îşi asumă cu stoicism şi o identitate reală. Desigur că sunt sarcastic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Corect este "ad hominem". Cu litera "m" la sfârşit. Prepoziţia "ad" cere acuzativul.

    RăspundețiȘtergere
  7. typo, scuze, nu gasesc raspunsul la problemele ridicate de mine insa.
    In ceea ce priveste identitatea asumata ce te face sa crezi ca identitatea pe internet e un lucru cert?
    Ma semnez Adrian Popescu, maine Costica Ogoranu, poimaine Paul Sava, ce relevanta are?

    RăspundețiȘtergere