duminică, 15 august 2010

A început să mă lase memoria

Am căutat răspunsul la un presupus comentariu postat de mine pe blogul lui Pavel. De fapt, am postat pe blogul lui Criss. Pavel scrie lacrimogen. Îl citesc cu interes pentru că e autentic dar nu comentez pentru că nu-s din gaşca de comentatori-adulatori.
De la Pavel am învăţat să răspund comentarilor cititorilor. Influenţă zero asupra traficului dar dorm mai bine pentru că-s interactiv...

Alte noutăţi
1. Hurri a plecat din blogosfera romaşcană. Blog canci (Aici m-am înşelat). Îşi pregăteşte debutul puternic în blogosfera ieşeană.
2. Caleb/Cosmin are blog nou. Azi am primit prima vizită de pe blogul lui ca referrer. Blogul arată simplu şi frumos. Mă are în lista de bloguri, cred că a vrut să-mi atragă atenţia. În maxim 2 săptămâni mă va scoate de acolo. Ştim de ce... Înţepătură gratuită din partea mea pe care o regret.
3. Nepoate s-a încurcat în propriile stereotipuri şi nu ştie care-i diferenţa între a fi antisemit, rasist şi xenofob.
4. Slabe ecouri în blogosferă referitoare la valul de căldură. Acum vreo 2 săptămâni reporniseră motoarele blogosferei romaşcane. Criss rămâne pe baricade alături de un nenorocit şi compensează transferurile către echipa ieşeană de bloggeri.

12 comentarii:

  1. Pai bine bre. Adicatelea eu fac blog inaintea lui cosmin, las si comentarii tie cu blogu nou..si tu ma scoti pe mine pe blog canci? eu, care am fost ca o mama pentru tine? :)) SCLAVIIBANILOR.NET despre asta-i vorba :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hurri, te rog să mă ierţi. Nu ştiam că SclaviiBanilor este noul tău blog. Te introduc în blogroll cu noul tău blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai linistiiiiiit. nu-i niciun bai, glumeam si eu. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nepoate era obosit la acea ora tarzie in noapte (sau devreme in dimineata) cand se apuca de scris. Greseli se vad si la case mai mari. Am dat cu bata in balta, mi s`a atras atentia, am recunoscut, asta e. Totusi nu inseamna ca nu stiu diferenta intre cei 3 termeni. Cat despre steriotipuri, cu totii ne invartim in jurul lor, ca ne place sa recunoastem sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sambata, 21 august, la ora 20, facem un blog/tweet meet in terrapeutique. Detalii pe http://cosminbordea.wordpress.com/2010/08/17/blogmeet/ .Te asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici mie nu-mi crește traficul pentru că răspund la aproape toate comentariile, însă mi-am făcut un cert de cititori fideli și asta nu poate decât să mă bucure.

    Și mă bucur dacă am reușit să te influențez și pe tine :P

    RăspundețiȘtergere
  7. ok..deci..in primul rand..din cate vad, eu sunt singurul despre care spui lucruri bune..in al doilea rand..de ce spui ca Cosmin te va scoate din blogroll? si 3."Transferuri catre echipa ieseana de bloggeri"? care-i faza? adica daca pleaca la facultate in iasi sau bucuresti sau oriunde in alta parte, gata, nu mai sunt din cercul nostru de bloggeri? eu ii voi considera in continuare romascani pe cei cu care am petrecut ultimele luni impreuna chiar daca pleaca sau nu din roman..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu voi participa la blogmeetul propus. Refuz să pun la dispoziţia cititorilor motivele acestei decizii.
    Alte comentarii referitoare la blogmeet vor fi refuzate de la publicare.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Hurri: Nu-mi place noul tău blog. Are o perspectivă sofistă. N-ai dezvoltat suficient de coerent principiul educaţiei polivalente, concept cu care sunt de acord. Este prea a la Marius Sescu. Dar pe Marius Sescu îl citesc pentru că el mai scrie şi despre social media, networking, infotainment.
    @Nepoate: Critica mea a vrut să fie constructivă. Scrii foarte mult utilizând prejudecăţi şi asta crează impresia de artificial, forţat, flaming. Te citesc pentru că eşti radical, iar eu pretind că citesc bloguri diferite ca abordare.
    @DrCriss: Simt că degeaba aş încerca să te contrazic şi să afirm că nu eşti singurul despre care am scris de bine în acest articol de blog. Pavel-autentic, Hurri-rămâne blogger dar ieşean.
    @Pavel: Tu şi DrCriss rămâneţi bloggerii mei favoriţi.
    În concluzie, cred că pot oricând să mă despart de acest blog şi să-mi fac altul, cu alt stil, cu alte subiecte, în altă limbă etc. Pentru mine, blogul nu reprezintă decât o haină, pentru alţii el poate să reprezinte sufletul sau ceva în care pun foarte multă pasiune. Consider că blogul meu corespunde mai mult decât alte bloguri definiţiei tradiţionale de jurnal personal.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Paul Sava: E doar parerea ta, iar luand in considerare experienta in blogging, media si mai ales in antreprenoriat, nu prea am de ce sa tin cont de ea. Cat despre perspectiva sofista si modul in care dezvolt principiile educatiei polivalente, prefer sa imi aleg singur modalitatile prin care ma adresez publicului meu. Pana la urma, subiectivismele astea ieftine de mahala ma lasa rece, intrucat provin din partea unui persoane care nu a inteles nimic din subiectele dezvoltate de mine. Pana la urma, toti putem citi, dar nu toti intelegem.

    P.S.: Cine e Marius Sescu? Daca scrie despre antreprenoriat, discurs motivational si educatie financiara, vreau sa-l cunosc. Asta doar daca afirmatiile tale sunt corecte si poti face diferenta intre doua subiecte generale abordate pe doua bloguri cu nise similare. Dar pentru asta ar trebui sa patrunzi in esenta, lucru pe care sincer nu cred ca stii sa-l faci. :)

    N.B.: Mi-am permis sa iti raspund comentariului, desi in viata ma bazez pe principiul ca in loc sa explici unei persoane care nu are un intelect capabil sa asimileze, mai bine inveti balet si olarit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragă Tiberiu, îmi pare nespus de rău dacă te-ai simţit lezat în vreun fel de critica mea ce s-a vrut a fi constructivă. Am considerat că pot să mă pronunţ şi eu în ceea ce priveşte noul tău blog cu atât mai mult cu cât sunt unii cititori de bloguri care accesează şi blogul tău dar şi blogul meu.
    Sunt domenii ale Internetului pentru care nu am deloc expertiză sau pentru care am expertiză deficitară dar sunt dispus să învăţ, să aflu lucruri noi.
    Fac permanent eforturi de a înţelege pe toţi cei care comentează pe acest blog din diverse motive. Nu pretind ca punctele mele de vedere să fie tot timpul înţelese sau acceptate.
    Comentariile tale sunt binevenite oricând pe acest blog.
    Îţi urez succes în tot ceea ce vrei să faci.

    RăspundețiȘtergere
  12. De ce nu vreți voi să încetați? Eu sincer nu văd să iasă vreo chestie bună din asta. Acum nu că iau partea cuiva, însă Paul avea dreptul să scrie ce vrea pe blogul lui. Ce-i drept, și eu am reacționat la început..nu cum ar fi trebuit, mai ales că despre mine nu s-a spus nimic rău, ci dimpotrivă. N-ar fi mai bine să lăsați chestia asta deoparte și să ne întâlnim cu toții la blogmeet sâmbătă? Da Paul, către tine era îndreptată ultima întrebare :)

    RăspundețiȘtergere