duminică, 15 august 2010

Vaslui 14-18 august 2010

Partea a 2-a din concediu.
Vizită la cei 2 veri primari şi copilaşii lor.
Duminică mers slujbă biserică Adormirea Maicii Domnului. N-am pupat mâna. Făcut cruce, sper că nu s-au făcut poze compromiţătoare, ştiţi, eu îs ateu.
Duminică seară suc prieteni Vaslui cunoscuţi în Iaşi. Discutat învăţământ, Iaşi, fotbal.
Mâncat îngheţată parcul Copou.
Sâmbătă citit EvZ-jalnic, şi ziar local Vremea fff bun. Regret dat bani pe ziar naţional, mai degrabă donat la Guvern pentru făcut autostradă...
Criticat ipocrizia lui Crin Antonescu când s-a plâns că i s-a redus salariul de frecător de mentă în Parlament. Jurăminte solemne că-l votăm pe Băsescu dacă Antonescu mai candidează...
Discutat Porumboiu, afacerist local şi naţional.
Progres economic în Vaslui şi Roman: mai multe bănci, farmacii şi crăşme.
Analizat stereotipurile ieşene legate de Vaslui.
Ajuns sâmbătă la Vaslui cu trenul, 2 companii-RegioTrans şi CFR. Mai ieftin decât microbuz. Adormit tren ascultând Leonard Cohen.
Primit explicaţii referitoare la Bluetooth de la nepot de 12 ani.
Deocamdată mulţumit, căldura resimţită modest.

3 comentarii:

Hurri spunea...

Si eu is ateu, da` cred in puterea individuala. Anyway, ai vazut cum s-au apucat astia sa faca gratar in curtile bisericilor? Erau manelari la fiecare biserica mare din tara, cu muzica, mititei si prostii de genu`. Urmau ca a doua zi sa intre in pelerinaj la moaste :)

Anonim spunea...

muriti in chinuri pupincuristilor, Antonescu e singurul care poate conduce Romania, restul sunt hoti. Credeam ca esti putin mai luminat dar vad ca sleahta portocalie a ajuns si la tine.
numi vine sa cred, cata ipocrizie poti sa ai in tine. Pune si un banner cu PD-L daca tot iti place marinerul asa de mult.
Ptiu!

Anonim spunea...

defilati cu lista rusinii si il promovati pe dictatorul de Basexu.
Poate o sa va bata si Dvs un copil ca sa nu mai trebuiasca sa il votati.