marți, 26 octombrie 2010

Despre întreruperea alimentării cu energie electrică a municipiului Roman

Astăzi, între orele 21:15 şi 23:05, alimentarea cu energie electrică a municipiului Roman a fost întreruptă parţial. Zonele afectate au fost: pietonalul şi Bulevardul Roman-Muşat.
Reţeaua de telefonie Orange a fost şi ea afectată. Un mesaj trimis la ora 21:43 de un prieten din Iaşi a ajuns la mine la ora 23:00.
În seara aceasta am asistat la o nouă manifestare a indolenţei companiei E-On Moldova Furnizare care refuză să investească în refacerea infrastructurii.
Sunt absolut sigur că Protecţia Consumatorului, Primăria Roman şi televiziunile locale nu vor reacţiona deloc cerând amendarea companiei.
Pe de altă parte, nu înţeleg de ce Orange-ul îmi mai spune "Bine aţi venit în reţeaua Orange". Ar putea să spună "Bine aţi venit, la revedere, revino-ţi în fire că eşti fraier că ne foloseşti serviciile." Nu cred că era cazul ca Orange-ul să întrerupă semnalul clienţilor pentru a prioritiza comunicaţiile urgente. Nu a fost război, cutremur sau inundaţie.
Acord nota 4 companiilor E-ON Moldova Furnizare şi Orange pentru incompetenţă şi indolenţă. Să împartă nota cum or şti ele mai bine.
Chiar nu mă interesează că E-ON are personal insuficient pentru rezolvarea defecţiunilor. Pentru ce plătim facturile acestea astronomice???
Mai lipseşte să vină peste romaşcani un cutremur, o epidemie, un război civil şi inundaţii (Siretul, Pavele, cum mai stă?). O să avem ce povesti nepoţilor noştri când o să ne mutăm cu toţii în ţările civilizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu