marți, 26 octombrie 2010

Partidul lui Băsescu îmi va da locuinţă. Eu ce fac?

Supun atenţiei şi judecăţii cititorilor mei următoarea situaţie:

Astăzi am depus cerere adresată primarului comunei unde lucrez ca profesor pentru a primi locuinţă. Bănuiesc că este vorba de proiectul Udrea "Locuinţe în mediul rural pentru specialişti".
De vreme ce este posibil să primesc locuinţă prin bunăvoinţa Elenei Udrea, mai am dreptul şi calitatea morală să critic pe Băsescu, Guvernul şi PDL-ul?
Deşi în comuna Ion Creangă, într-o situaţie asemănătoare, cadrele didactice navetiste au pierdut dreptul la locuinţă în favoarea tinerilor cu domiciliul în comuna menţionată, care nu aveau în proprietate locuinţă personală.
Voi ce mă sfătuiţi să fac? Să continui cu criticile anti-Băsescu? Să recunosc posibilul conflict moral de interese?

2 comentarii:

  1. Adica consideri ca in felul astia ti`a cumparat tacerea? Afara orice profesor care lucreaza intr`o zona rurala, primeste o resedinta. E o chestie normala, iar noi ar trebui sa incetam a mai privi chestiile normale ca ceva iesit din comun

    RăspundețiȘtergere
  2. Punctul tău de vedere este pertinent, corect şi argumentat. Sper că ai sesizat şi o doză de autoironie.
    Evident că nu ar trebui să consider că, dându-mi o locuinţă, Partidului nu mi-a cumpărat tăcerea. Dar încep să mă satur să-l tot critic pe Băsescu. Parcă aş explica tabla înmulţirii unui surd şi mut.

    RăspundețiȘtergere