marți, 2 noiembrie 2010

Proştii ne vor conduce.

Dacă până acum clasa politică era compusă din oameni versatili, vicleni, înzestraţi cu talentul de a manevra vorbele şi masele, cred că de acum înainte vom fi conduşi de proşti. Dictatura prostimii asupra populaţiei se va instaura pe fondul conflictelor sociale, a lipsei de solidaritate socială, a manipulărilor impuse de decidenţii politici, lipsei de patriotism.
Regimul Băsescu a trecut de la incompetenţă şi prostie la nesimţire, ilogică şi reavoinţă.
Nu înţeleg cum unii români se aşteaptă de la regimul Băsescu să asigure o funcţionare normală a societăţii în 2011. Ca şi cum Hitler ar fi putut deveni democrat.
Rămân la părerea că merităm să stăm cu regimul Băsescu până în 2014. Nu cred că în 2012 Marinerul va accepta un nou guvern din care să lipsească molima portocalie. Cred că Marinerul va patrona din umbră un partid aşa-zis independent care va capitaliza nemulţumirile faţă de molima portocalie şi faţă de demagogia Opoziţiei PSD-PNL.
Succesuri!

Un comentariu:

  1. Nici noi,romanii,nu mai suntem prea inteligenti...asa ca pe vremurile cand nu plecasera masiv din tara oamenii capabili...In tara orbilor chioru-i imparat...

    RăspundețiȘtergere