sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Sunt foarte şocat şi profund ruşinat.

Declaraţie publică de poziţie

Recent, o echipă de cercetători ieşeni a găsit în pădurea din comuna Popricani o groapă comună datând din cel de-al Doilea Război Mondial. Se pare că cele 16 victime descoperite până acum sunt evrei neimplicaţi în acţiuni militare, familii, copii, femei. Asasinii par a fi soldaţi români.

Declar public că sunt foarte şocat şi profund ruşinat de posibilele acte genocidare comise de soldaţi ai Armatei Române în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Declar public că sunt extrem de surprins de rapiditatea cu care autorităţile judiciare române au emis o contra-ipoteză: aceea că scheletele aparţin unor soldaţi români ucişi de către sovietici sau nazişti. Eu nu cred în această versiune. Declaraţiile martorilor nu pot fi puse la îndoială.
Din păcate, crimele comise asupra evreilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondiale au continuat cu acţiuni genocidare asupra cărora comunitatea internaţională nu a intervenit sau a intervenit târziu: Srebrenica, Halabja, Rwanda, Darfur.
Sunt extrem de ruşinat de faptul că majoritatea românilor cu drept de vot îl simpatizează pe mareşalul Antonescu şi susţin ideile naziste: lichidarea fizică a evreilor, populaţiei rome, puritatea rasială şi ideologică.
Se confirmă faptul că este imperativă desfiinţarea necondiţionată a capacităţilor militare ale României. Atâta timp cât Armata Română a ucis pe baza unor ordine ilegale ideologice, rasiale şi politice, în 1941 şi 1989, populaţia trebuie să conştientizeze că Armata nu apăra populaţia, ci ideile absurde ale unor politicieni. Evreii ucişi în 1941 de Armata Română erau cetăţeni români. Tinerii ucişi în decembrie 1989 erau cetăţeni români. Se confirmă deci inutilitatea Armatei Române.
Fac apel la toţi cei care citesc acest material să acţioneze pentru demilitarizarea României.
Atâta timp cât România deţine forţe armate, evenimentele genocidare din 1941 şi din 1989 se pot repeta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu