marți, 8 februarie 2011

De ce nu primesc comentarii...

Explicaţiile la care m-am gândit sunt următoarele:

-mă citesc "duşmanii"
-nu am trafic masiv direct sau prin referreri
-nu comentez pe alte bloguri decât extrem de rar
-blogul meu este atipic
-subiectele abordate nu sunt pe placul internauţilor
-potenţialii comentatori renunţă la a mai posta comentarii cu înjurături şi ameninţări
-lumea nu ştie dacă administratorul blogului este aceeaşi persoană cu acel Paul Sava pe care îl ştiu mai mult sau mai bine
-lumea este pur şi simplu curioasă doar să mă citească ca pe un soi de ziar la care se scrie când şi când

Later edit: Pavel îmi atrăsese atenţia că nu interacţionez cu comentatorii suficient de mult, critică pe care mi-am însuşit-o, dar sunt un pic cam leneş şi dezinteresat în această privinţă. Plus că la mine apare şi chestiunea timpului pe care îl dedic bloggingului.

7 comentarii:

  1. Nu știu care e motivul celorlalți, dar eu nu prea comentez pentru că nu sunt interesat de subiectele politice pe care le tratezi în majoritatea comentariilor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nicu: Nu mult, dar nu pot să nu-mi pun problema. Pentru un blogger de mâna a 3-a am trafic bunicel.
    @Cristi: Am notat, dar să ştii că nu scriu numai despre politică. Ultimele articole comentate intens sunt cele legate de blogosfera romaşcană, o polemică cu Pavel şi un test de cultură generală din octombrie trecut.

    RăspundețiȘtergere
  3. In general subiectele politice/educationale nu prea aduc comentarii. Crede`ma, stiu ce spun. Nu ar fi rau totusi sa lucrezi un pic la tema. E atat de plictisitoooooare. Daca spatiul in care citesti e placut (respectiv tema), e posibil sa mai primesti un comentariu in plus din cand in cand. In plus, chiar de nu pare, ai sa fii tinut mai bine minte daca ai o tema mai interesanta si mai si fidelizeaza. Spun si eu ;) Eu citesc ... comentarii mai rar, dar nu numai la tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nepoate: Eu privesc cu multă seriozitate opiniile tale. Când mă sfătuieşti să lucrez la temă te referi la design, layout? Eu nu prea mă pricep la treburile astea. Mi-am dat seama că nu citeşti bloguri cât citeşti comentarii. Sunt perfect conştient de aspectele semnalate de tine, dar, deşi am 3 ani de blogging, încă nu am expertiză tehnică solidă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si design si layout. In general o tema simpla e foarte buna, dar a ta e prea simpla. Google friend in nici un caz nu`si are locul deasupra articolelor. Live traffic feed depaseste coloana in care e. AdSensul dintre articole e prea mare si da impresia ca tot blogul e imprastiat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Încerc.Aceasta este tema din prima zi a blogului.

    RăspundețiȘtergere