joi, 29 octombrie 2015

Claudiu Crăciun, lasă gargara de la CIA!

Răspuns pentru agentul operativ al CIA Claudiu Crăciun, devenit vizibil pe scena publică în timpul protestelor pro-USL din iarna lui 2011-2012 din Piaţa Universităţii din Bucureşti

1. Tu beneficiezi de fonduri din străinătate care vin odată cu ordine clare de tensionare socială. De unde îţi plăteşti amenzile şi procesele?
2. Tu faci parte din strategia de acţiuni în oglindă a filoamericanilor din servicii în contrapartidă cu nemulţumirile sociale faţă de întreaga clasă politică.
3. "Avem nevoie de absolvenți bine pregătiți pentru politică, administrație, sectorul non-guvernamental și presă. Din păcate, cel puțin în primele două cazuri s-au creat rute alternative care trec nu prin instituții civile, ci militare. Acești noi mandarini ai puterii sunt formați intelectual pentru a răspunde la ordine și a controla societatea. Și asta va deteriora și mai mult democrația românească."
De unde vrei să recruteze SIE şi SRI ofiţeri de informaţii, vrei să fie şoferi la RATB sau paznici la primării? Evident că vor lua tineri dornici de afirmare, cu o cultură generală avansată şi racordaţi la provocările secolului 21. Că ei sunt îndoctrinaţi cu mesaje de genul "sunteţi firewall-ul dintre ordine şi anarhie", "serviţi patria" şi sunt puşi să slujească oameni lipsiţi de scrupule este o altă poveste. Crezi că toţi ofiţeri de informaţii trec cu bine peste dilema morală a conflictului de loialităţi?
4. "Studenți care iau atitudine"
Studenţii din ANOSR care au avut recent o acţiune de tip Occupy ştiu că au fost folosiţi drept pioni de sacrificiu în marele joc geostrategic dintre Marile Puteri?
5. "Ne-am auto-educat în exercitarea drepturilor constituționale și mobilizarea orizontală."
De ce susţii protestele publice nedeclarate şi neautorizate? Care este ultimul protest autorizat şi desfăşurat în condiţii legale la care ai participat?

Eşti o ruşine pentru România! Eşti un trădător de ţară care ai trecut de partea americanilor şi care favorizezi planurile lor de slăbire a suveranităţii naţionale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu