duminică, 8 noiembrie 2015

Primarul Iaşului nu este impus de către binomul SRI-DNA-Înalta Curte!

1. UTI Grup a câştigat contractul pentru modernizarea aeroportului Iaşi. Link
2. Patronul UTI Grup este anchetat de divizia penală a SRI, împreună cu Gheorghe "Gigi"/"Mihăiţă" Nichita, ex-primar, pentru corupţie serioasă în ceea ce priveşte proiectul "Sistem de Management de Trafic în Municipiul Iaşi". Link
3. Generalul de brigadă Tiberiu Simion, fost şef al Direcţiei Judeţene de Informaţii (SRI) Iaşi devine şef al cancelariei prefectului Marius Bodea. Link
4. Marius Bodea, candidatul PNL la primăria Iaşi. Link

Concluzii evidente:
1. În cazul proiectului cu traficul UTI Grup a dat şpagă lui Nichita, iar în cazul modernizării aeroportului nu a dat şpagă lui Bodea.
2. După ce a plecat de la SRI, colonelul Tiberiu Simion nu a tranzacţionat informaţii clasificate de care a luat cunoştinţă în calitatea sa de factor de comandă şi decizie la un serviciu de informaţii.
3. SRI nu deţine informaţii compromiţătoare despre candidatul PNL la primăria Iaşi Marius Bodea şi nu are de gând nici să-l manipuleze după ce ar ajunge primar şi nici nu are de gând să-l dea afară din cursa electorală pentru a susţine un alt candidat, fie preacinstitul Mihai Chirica, fie un candidat absolut independent şi în civil.
Mulţumim din suflet conducerii superioare a SRI pentru efortul neîntrerupt de a ne asigura condiţiile necesare pentru exercitarea drepturilor noastre democratice. Activitatea oamenilor muncii din intelligence-ul românesc merită toate cuvintele noastre de laudă şi o neţărmurită admiraţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu