joi, 22 octombrie 2015

Mutare în câmpul tactic: albul mută şi capturează Bolşevicul.

Circul cu Iliescu şi Măgureanu urmăriţi penal pentru crime împotriva umanităţii de către Secţia Parchetelor Militare condusă de gen. Vasilache Ion pus în funcţie de un CSM băsist, orientat mai degrabă spre Vest, îmi arată că Divizia de Contraspionaj de la SRI s-a săturat de cârtiţele ruseşti care şi-au făcut drum până la vârful conducerii politico-militare. Îmi scapă motivele pentru care conservele, sau mai bine zis, agenţii de influenţă, controlate de SUA, Germania, Franţa şi Israel sunt lăsate să-şi facă de cap.
Mişcarea vine pe fondul unei relaţii extrem de cordiale între foştii şefi ai Securităţii ceauşiste, aşa-zişi suporteri ai democraţiei şi grupul de generali SRI care trădează ţara în fiecare moment în care respiră, şi ei autodeclaraţi apărători ai statului de drept şi ai ordinii constituţionale.
Pseudo-naţionaliştii din SRI versus agenţii Moscovei- la 25 de ani de la momentul Decembrie 1989, un spectacol regizat de cel mai prost regizor
Pe de altă parte, sunt extrem de interesat de această mutare în câmpul tactic deoarece pare să semnifice dorinţa unor ofiţeri SRI de a se separa de comanda găştilor politice mafiote care controlează mişcările de stradă din ianuarie 2012 încoace.
Slăbuţ, trădătorilor, slăbuţ!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu