sâmbătă, 17 octombrie 2015

Teoria pionilor adversari controlaţi de acelaşi stăpân. Azi: SRI vs. SIE vs. DGIA. Toţi sunteţi trădători.

Acest articol vine ca urmare a accesării unor linkuri care mi-au parvenit prin Google Alerts. Am sesizat imediat un pattern.
Apelând la un exerciţiu de trecere în revistă a declaraţiilor trădătorilor de ţară din serviciile de informaţii ale României, semnalez:
1. Directorul SRI la acea vreme, George Maior, declară pe 21 noiembrie 2014, la Târgul de Carte Gaudeamus de la Bucureşti:
"Pentru a avea un sistem de informatii eficient in secolul 21 este nevoie pe de o parte de o organizare mai buna si cred ca cele doua Servicii de informatii, SIE si SRI, trebuie sa coopereze mai mult in acest sens. Eu am indraznit o parere personala, invalidata nicidecum politic, ca intr-o tara ca Romania o fuziune, o unificare ar fi cel mai bun model prin care am putea fi mai eficienti decat suntem in acest sens, dar acest lucru nu tine de mine, tine de o opinie profesionala si de vointa politica. Nu este nimic controversat in acest lucru si a discuta despre aceste probleme in viitor", a afirmat Maior.
Sursa: Hotnews
2. Noul directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, declară pe 30 iunie 2015, în sesiunea comună a camerelor Parlamentului:
"Sunt adeptul competitiei politice, dar nu putem desparti interesul strategic al Romaniei de nevoia noastra de securitate, de prosperitate indiferent de doctrina la care apartinem si pe care o clamam ca oameni politici.
Azi sunt validat de o clasa politica, care imi ofera din nou posibilitatea sa fiu si in alta pozitie de folos natiunii. Cred ca aceasta este dovada noastra de maturitate, cred in viitorul nostru politic si cred ca acesta este semnul triumfului democratiei statului de drept. As vrea ca in noul meu mandat, mai mult decat in mandatul anterior, sa-mi conving colegii ca doar impreuna putem schimba perceptia paguboasa care planeaza asupra SIE"
, a mai spus MRU.
Sursa: Ziare.com
Noul director SRI, dar şi cel de la SIE sunt bursieri ai lui George Soros, magnatul americano-israelit care finanţează grupări de activişti de mediu şi civici de pe la noi. Aşadar, strategia de tensionare a României beneficiază de instrumente coordonate, la care îşi aduc aportul conservele GRU plantate în sistemul de securitate.
Apare un element de noutate prin reaprinderea scandalului de la Curtea Militară de Apel Bucureşti unde s-au judecat şi se judecă dosare de securitate naţională: Constantin Răuţă de la DIE, care a fugit cu cifrul Securităţii în SUA înainte de 1989, gen. Hăpău de la DGIA, gen. Zoltan Balint de la BSIJ, gen. Vasilică Ovidiu de la IGJR.
1. Mai întâi, vine Dumbravă de la CSM să spună că trebuie verificaţi judecătorii dacă într-adevăr nu sunt lucrători operativi ai serviciilor secrete. 14 februarie 2014 Sursa: România Liberă
2. Apoi vine Dumbravă, altul, de la SRI să spună că SRI urmăreşte deliberările în dosarele de interes. 30 aprilie 2015 Sursa: Juridice.ro
3. Vine şi Inspecţia Judiciară de la CSM să spună că instanţele militare trebuie desfiinţate. Sursa: Război total în magistratură
4. Recent, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie lansează un atac împotriva ministrului Oprea acuzându-l pe el, dar şi SRI de imixtiuni la Curtea Militară de Apel Bucureşti. Scandal ventilat pe canalele băsiste. Una din surse: Cotidianul
5. Curtea Militară de Apel Bucureşti publică Raportul de bilanţ pe 2014 în care expune elemente controversate legate de modul de lucru de la CMA. Sursa: site-ul CMA

De ce mă interesează ultimele evoluţii din conflictul intern din serviciile secrete:
1. Unul din magistraţii CMA implicaţi în scandalul Oprea-Buga, lt.-col. Chiţu Victor, a arătat că dosarul Pungeşti a fost greşit trimis la CMA pentru soluţionarea contestaţiei mele în anulare şi că instanţa competentă este Tribunalul Militar Iaşi.
2. Preşedintele în exerciţiu al CMA, col. Stancu Radu, a respins revizuirea din dosarul Pungeşti formulată de SRI şi Jandarmerie şi le-a obligat să-mi plătească drumul până la şi de la Bucureşti.
3. Preşedintele în exerciţiu al Tribunalului Militar Iaşi este responsabil cu repartizările cauzelor în ECRIS la CMA, el este autorul unui şir întreg de soluţii nefavorabile mie, s-a abţinut, abţinerea i-a fost acceptată.
4. Judecătorul militar CMA col. Udrea Constantin a admis apelul meu şi a decis rejudecarea dosarului în cameră preliminară la Iaşi. Este un opozant al colegilor săi din CMA controlaţi operativ sau politic. Soţia sa, judecător la CAB, a fost atacată de Dogaru, lucrător operativ la DGIA.
5. Strămutarea dosarului Pungeşti de la Tribunalul Militar Iaşi la Tribunalul Militar Bucureşti a fost decisă de un complet CMA din care face parte un judecător militar apropiat unui serviciu de informaţii.
6. Dosarul Pungeşti este doar unul din numeroasele câmpuri tactice în care SRI se luptă cu ferocitate să ascundă adevărul despre acţiunile anti-naţionale desfăşurate de Puteri străine în colaborare cu eşalonul de conducere din SRI.
7. Sunt posibile 2 scenarii în ceea ce priveşte interesele mele de justiţiabil: fie voi fi susţinut de magistraţii militari, procurori şi judecători, în spirit de frondă faţă de imixtiunile serviciilor secrete în actul de justiţie, fie voi fi victimă colaterală în războiul total din interiorul serviciilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu