duminică, 17 ianuarie 2016

Infractorul Pâslaru disponibil şi în varianta pentru diaspora, garantat 100% SIE

Mult preacinstitul domn Pâslaru a fost aruncat în politica ieşeană undeva prin anul 2008 în curtea PER, fiind controlat de acel serviciu de informaţii care ştia de faptele sale de vitejie din vestul Europei.
În 2012 a candidat la alegerile parlamentare din partea PER în colegiul Podu Iloaei, taman unde furase identitatea unui tânăr cu sindromul Down (informaţie plasată de la autorităţile sociale) pentru un paşaport, zice gura târgului.
Anul 2013 îl găseşte implicat în protestele cu teii şi cu Roşia Montană de la Iaşi unde a intrat în conflict, atenţie, cu linia George Soros a anarhiştilor satelizaţi de Traian Băsescu (Asociaţia Mai Bine-Iaşul Iubeşte Teii-Mişcarea Populară), dar şi la Pungeşti, Vaslui.
În noiembrie 2013, apare la Naşul TV, sub coordonarea ofiţerului SIE deplin conspirat Radu Moraru, afirmând "Eu nu cred că Chevron, o companie de renume internaţional, s-ar preta la obţinerea unui bun al României prin fraudă."
În decembrie 2013, a primit directive precise de disipare a rezistenţei locale anti-Chevron pentru a permite intrarea utilajelor în perimetru, dar şi de creare a unei diversiuni violente prin care să fie legitimate prezenţa Jandarmeriei şi instituirea zonei speciale de siguranţă publică.
A venit cu o poveste menită să-i creeze o aură legendară de justiţiar: procesele cu Jandarmeria din curtea magistraţilor militari. Procese care au fost muşamalizate la momentul oportun. Aici se vede legătura dintre Informaţiile Apărării şi SIE care au mătrăşit consecinţele juridice ale intervenţiei ilegale ale Jandarmeriei la Pungeşti (generalii loiali fostului gangster-şef Traian Băsescu).
În prima jumătate a anului 2014, am primit o informaţie pe surse conform căreia SIE clocise o megaalianţă civică apolitică, ca răspuns la refuzul Forţei Civice Ungureanu şi a PNTCD de a se alia cu PER pentru alegerile europarlamentare. Această alianţă SIE avea drept exponenţi pe Radu Moraru, George Epurescu, Constantin Pâslaru, Erwin Albu şi alţi oameni interesaţi. În terminologia intelligence-ului românesc, s-au pus toate ouăle în acelaşi coş.
Domnul Constantin Pâslaru a furat sutele de mii de euro din donaţiile românilor impresionaţi de abuzul la care au fost supuşi ţăranii din Pungeşti de către autorităţi. Dacă jandarmii aflaţi în dispozitivele de securitate de la Pungeşti au subtilizat fără ruşine ajutoarele pentru localnici, domnul Pâslaru a furat dulciurile trimise copiilor, trimiţându-le la Galaţi, fidelizându-şi o parte din localnici prin tablete, bani şi alte forme materiale, folosindu-i la aplicaţiile de cercetare-diversiune la care musai erau prezente posturile Russia Today şi Digi24. Gura târgului spune că aceşti bani transparenţi au plecat spre Partidul Oamenilor Liberi (Mişcarea Populară-SIE) al lui George Epurescu, dar şi spre conturile secrete ale SIE din afara ţării. Nu de alta, dar reţeaua SIE de frilensări cuprinde un număr uriaş de indivizi cu acte româneşti. Care nu trăiesc doar cu o măslină, o ciocolăţică.
După diversiunea cu gardurile din 07.12.2013, Pungeştiul a devenit loc de pelerinaj pentru actori politici: Teodor Stolojan, Dan Diaconescu, Cristian Preda, Tudor Ciuhodaru, Lavinia Şandru (legătura cu Rareş Bogdan, Cozmin Guşă), Jean Marinescu.
Mai nou, domnul Pâslaru transmite mesaje codate către agenţii de influenţă ai serviciilor secrete, avertizându-i că Contraspionajul SRI urmăreşte cu maximă atenţie traseul banilor din operaţiunile sub acoperire ale SIE. A trecut de la nivelul civismului local la politica pentru diaspora. Un pas mic pentru domnul Pâslaru, un salt uriaş pentru SIE.
Întrebarea "Dacă SRI a ştiut, de ce nu a blocat această diversiune?" are un răspuns extrem de simplu: A fost cooptată în conspiraţie şi aripa Maior-Ponta din SRI (poziţia lui Coldea îmi este neclară), sub pretextul susţinerii intereselor economice americane. Drept recompensă, ex-directorul SRI, George Maior, euroatlantist încă din vremea lui Burebista, a ajuns ambasador la Licuriciul de peste Ocean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu