duminică, 24 ianuarie 2016

Mâine la ora 07:00:00 atacăm Federaţia Rusă!

1. După ce Antena 3 difuzase anul trecut un documentar despre formaţiunile paramilitare antiruseşti din Polonia, uite că au apărut şi la noi. Nu cred în coincidenţe.
2. Este interesant de urmărit dacă formaţiunile paramilitare din jurul Partidului România Unită vor dispune de armament şi de susţinerea instituţiilor de securitate de profil: Ministerul Apărării, SRI şi Ministerul de Interne, dar şi ce tip de acţiuni vor întreprinde.
3. Este de domeniul evidenţei că iniţiatorii şi membrii formaţiunilor paramilitare PRU sunt în atenţia tuturor serviciilor de informaţii româneşti şi străine.
4. Este extrem de interesant de pus în context momentul (august 2014) în care deputatul Bogdan Diaconu şi-a dat demisia din PSD, unde era un ilustru anonim, şi a devenit preşedintele Partidului România Unită, un partid extrem de vizibil pe Internet, în special pe reţelele de socializare, dar şi pe canalele de diversiune mediatică controlate de serviciile de informaţii.
5. Tenta naţionalistă a discursului politic al PRU este în complementaritate cu ieşirile publice ale fostului preşedinte, Traian Băsescu, aflat sub lupa procurorilor DNA, totuşi fost partener de escrocherii financiare cu interesele americane: Mark Gitenstein, Wesley Clark, John McCain.
6. Documentând un articol de blog despre diversiunea Ciorogârla, am dat peste 2 elemente surprinzătoare: Traian Băsescu avea în subordine formaţiuni paramilitare în 2009 (detaliile lipsesc), iar jocurile operative antiromâneşti au impus folosirea unui fost luptător la Clubul Dinamo, Eugen Preda (pentru furtul armelor din depozitul de la Ciorogârla, individul a fost aruncat la puşcărie în locul soldaţilor maltrataţi de către şeful procurorilor militari pus în funcţie şi decorat de Băsescu, gen. Vasilache Ion).
7. La un moment dat, prin iunie 2015, urmărisem la B1TV o emisiune la care era invitat Teodor Atanasiu de la PNL, fost ministru al Apărării, moderată de ofiţerul de informaţii deplin conspirat Silviu Mănăstire. Venind în continuarea propunerilor ministrului Apărării în funcţie de atunci, Mircea Duşa- trădătorul de la Pungeşti şi protectorul mafiei despăduririlor- Atanasiu susţinea un serviciu militar pe bază de voluntariat cu limită de vârstă plătit şi pentru şase luni. Iarăşi, nu cred în coincidenţe.
8. Înainte de 1989, la nivelul conducerii politico-militare a regimului ceauşist, apăruse conceptul Războiului Întregului Popor împotriva preconizatei invazii a forţelor armate ale ţărilor vecine, membre ale Tratatului de la Varşovia. Acest concept a fost activat în momentul în care formaţiunile paramilitare din reţeaua R a Direcţiei de Informaţii ale Apărării, actualmente DGIA, din subordinea Marelui Stat Major au început să-şi măcelărească fraţii militari din Trupele de Miliţie şi de Securitate. De unde şi diversiunea teroristă. Iarăşi, nu cred în coincidenţe conceptuale.
9. Nu ştiu cum se leagă lucrurile, dar anunţul înfiinţării formaţiunilor paramilitare din jurul Partidului România Unită vine pe valul popular antimaghiar şi ultranaţionalist declanşat după spectacolul de anul trecut SRI-DIICOT cu teroristul maghiar care dorea să detoneze bombe de 1 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu