marți, 12 ianuarie 2016

România lui Traian, Florian şi Sebastian

Când consilierul personal al preşedintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, trăncănea în iarna lui 2010 despre Partidul Albă-ca-Zăpada, puţini am înţeles ce a vrut să spună. Nu toţi avem pregătirea domnului trădător de ţară doar până în 2006 Aurel I. Rogojan. Acum totul este clar.
Partidul Albă-ca-Zăpada reprezintă o amplă operaţiune a serviciilor secrete româneşti de transformare radicală a clasei politice prin:
1. mişcări civice controlate (Piaţa Universităţii 2011-2012, România Curată-George Soros, anti-fracturare, anti-cianuri) care să promoveze mesaje negative numai la adresa unor politicieni şi care să fie capitalizate de rezerva de cadre a Noii Securităţi
2. partide-satelit: PMP, PPDD, PLR, PPUR, Forţa Civică, M10, Uniunea Salvaţi Bucureştiul, Partidul Pentru Iaşi, Partidul România Unită, Partidul Noua Republică, PER, Partidul Oamenilor Liberi
3. sifonarea banilor publici pentru ofiţerii serviciilor secrete acţionând drept asasini economici (Diaspora- Fiţi Eroi în turul 2, ANRP-Proprietatea, Departamentul Românilor de Pretutindeni, Împrumuturile de la FMI, BM şi UE, datoriile istorice ale unor ţări datând de pe vremea Împuşcatului)
4. guvern tehnocrat format din oamenii serviciilor de informaţii
5. crearea unor activişti în civil cu marketing agresiv: Brianna Caradja, George Epurescu, Claudiu Crăciun, Erwin Albu, Willy Schuster, Alexandru Alexe, Alexandrina Dinga, Andrei Postolache 
6. spargerea structurii de comandă a instituţiilor de forţă în tabere, găşti, facţiuni: SRI (aripile Coldea, Băsescu, Maior, Oprea), SIE (Meleşcanu, Băsescu, Ungureanu), Informaţiile Armatei, parchete (Kovesi la Parchetul General sau la DNA, execuţii publice de politicieni, condamnări fără recuperarea prejudiciului), DIICOT (Bica, Berbeceanu, Horodniceanu)
7. lansarea de vehicule mediatice de diversiune (spynews, stiripesurse, EVZ sub Andronic, HotNews- Tapalagă, comisarul, dcnews, flux24, Dosar de Politician- Silviu Mănăstire, B1- deconspiraţii lui Sabin Orcan, LumeaJustiţiei) unde informaţia este prezentată dintr-un anumit unghi.
Fiind vorba de oameni, bani şi presă, au intrat pe fir şi serviciile secrete ale ţărilor "prietene" şi inamice: Rusia, Germania, Ungaria, Franţa, Israel, SUA. A rezultat o mârşăvie îngrozitoare care frizează terorismul de stat, aici, la noi, în România: ofiţeri ai serviciilor, acoperiţi, sunt prezentaţi drept oameni noi, cu idei noi, la televiziuni sau pe site-uri gestionate de serviciile de spionaj, care vor să înlăture competiţia: politicienii compromişi, dar rebrănduiţi, sau hamhamtiviştii altor servicii secrete.
Înainte de a intra în direct la A3, TVR, Realitatea, RTV, B1, Digi24, moderatorii şi invitaţii primesc punctajul (ceea ce trebuie să ventileze) de la cabinetele securiştilor care îi controlează: facţiunea A din serviciul X.
Unul din aceşti pioni împinşi în câmpul tactic este Constantin Pâslaru: infractor în Belgia, falsificator de acte în România, interceptat în dosarul de crimă organizată de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui şi în dosarul de proxenetism de la DIICOT Iaşi, racolat de SRI şi Ministerul de Interne- Jandarmiliţia, dar preşedinte al PER Iaşi, preşedinte al Asociaţiei Mişcarea de Rezistenţă de la Pungeşti, monument de implicare civică în Iaşi şi pentru diaspora... Pregătit de cei mai buni instructori de la serviciile de spionaj!
În mai 2014, solicitam sponsorilor săi retragerea sa urgentă din societatea civilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu