joi, 14 aprilie 2016

Întrebările de joi


1. Chiar nu are nicio legătură faptul că valul imigraţionist vine dinspre ţări musulmane (care găzduiesc tabere de refugiaţi) cu relaţii puternice politico-militare cu nucleul NATO cu amestecul ambasadorului SUA Hans G. Klemm în politica internă a României?
2. Cum se explică faptul că din noiembrie 2014 încoace Rusia nu a avut absolut nicio declaraţie ameninţătoare la adresa României lui Klaus Iohannis?
3. Au fost eliberaţi ofiţerii SIE capturaţi de insurgenţii pro-ruşi din Crimeea?
4. Misiunea SRI de Apărare a Constituţiei implică şi protejarea agenţilor de influenţă ai ţărilor străine care candidează în alegerile locale, dar şi infiltrarea, la vedere, a noilor partide cu ofiţeri SRI?
5. De ce leprele din societatea civilă, presă, SRI, Poliţia Română, procuratură, prefecturi şi instanţe nu sancţionează declanşarea campaniei electorale înainte de termenul legal? În această perioadă, candidaţii (partide şi independenţi) nu au obligaţia de a preciza sursele de finanţare, deoarece, formal vorbind, NU este campanie electorală. Limitele legale privind cuantumul donaţiilor pot fi depăşite lejer. Ne vom trezi cu un Andrei Postolache care a primit înainte de campania electorală 1 milion de dolari americani şi în campania electorală 1000 de dolari şi ajunge în Consiliul Local Iaşi.
6. De ce se întăreşte Statul Poliţienesc în România anului 2016? Jindarii, miliţia şi "Armata e cu noi" angajează sute de mii de spălaţi pe creier în stare să acţioneze după cum ordonă şeful.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu