luni, 30 ianuarie 2017

România nu are nevoie de SRI.

Am văzut pentru a doua oară protestele coordonate de SRI, aripa Soros, împotriva guvernului. Mulțimile de oameni arătate la televizor sunt constituite din: ofițeri activi, ofițeri sub acoperire din cadrul SRI, Jandarmeriei, Poliției, serviciilor supersecrete ale Internelor, agenți provocatori, informatori (turnători, ciripitori, infractori), rezerviști ai Vechii și ai Noii Securități, protestatari de profesie, oameni ai partidelor de opoziție din Parlament și din afara Parlamentului care mizează pe schimbarea configurației guvernamentale (guvern USR-PMP-PNL-UDMR) și a celei parlamentare (alegeri parlamentare și accederea forțelor paramilitare pseudo-naționaliste). Demonstranții de la protestul de azi reprezintă sub 1% din numărul de alegători identificați de STS-ul lui Marcel Opriș.

Poporul SRI nu a făcut vreun bine României

-proiectul Roșia Montană continuă
-defrișările abuzive continuă
-influența mafiei securiste continuă

Oamenii liberi nu au lideri și alte lozinci din laboratoarele SRI

Am urmărit protestul de la Iași de azi pe camerele web ale Hotelului Unirea din Iași care dau vedere în Piața Unirii, locul unde și-au dat întâlnire manifestanții. Am observat 2 lucruri foarte interesante: 1. dubele de jandarmerie care blocau ruta de marș s-au retras în jurul orei 18:30, permițând plecarea în marș a celor 400 de demonstranți, 2. exact în același timp, urmăream transmisiunea live a I-Realității TV, organ de presă al SRI, și vedeam cum protestatarii din București porneau și ei în marș. De așa coordonare, între Iași și București, numai ofițerii SRI sunt capabili.

Ce este acest SRI, aripa Soros

SRI, aripa Soros, reprezintă succesorul Securității ceaușiste, care se ocupă acum cu manipularea și controlul populației prin crearea, dezvoltarea și direcționarea nemulțumirilor sociale, conform unor interese de moment ale generalilor care controlează SRI, alde Zamfir, Istode și Dumbravă. Sub deghizarea unor inițiative civice, se ascund tentative de capturare a instituțiilor de stat și de infiltrare a acestora cu nulități controlabile. Creându-se iluzia implicării inocente a cetățenilor, acțiunile antiromânești ale SRI capătă un aspect legitim în rândul oamenilor care vor să se lase manevrați. Apariția organizațiilor non-guvernamentale finanțate de către Fundația lui George Soros a permis lacomilor ofițeri ai SRI să-și finanțeze aspirațiile de parvenire din surse externe. Odată ce te hrănești de la Soros, faci ce vrea Soros. Iar Soros urmărește crearea din nimic a unui dușman în interiorul unei UE renazificate, a se citi cu naționalisme exacerbate. Exercițiul fraudat al participării democratice nu urmărește nimic altceva decât a da influență rezervei de cadre tinere a SRI, lacome, instinctive și amorale.

Corupția Ucide sau Acum Furăm Noi

Cazuri de importanță națională au fost tratate într-un mod execrabil de către Presa SRI. Cazuri precum Sorin Crivăț, Dan Condrea, Black Cube au fost prezentate într-un mod care a ascuns beneficiarii din SRI ai mafiei. Și dacă nu a fost suficient de convingător au fost lansate perdele de fum, scandaluri pregătite în laboratoarele SRI, care să distragă atenția.

Lenin și Andropov, idolii ofițerilor SRI

Dacă am crezut vreodată în patriotismul real al rezerviștilor SRI, Teodorescu și Rogojan, este cazul să ne trezim până nu este prea târziu. Lenin, ideologul bolșevismului, avea pretenția ca poliția secretă bolșevică, CEKA, să infiltreze toate mișcările de opoziție și de rezistență. Revoluția permanentă este un concept împrumutat de manipulatorii SRI chiar de la confrații lor. Lenin cerea ca anumite acțiuni ale opoziției să fie declanșate de provocatorii CEKA. Iuri Andropov, fostul șef al KGB, succesorul CEKA, în anii 1960, devenit lider suprem al URSS în 1982, se destănuia astfel unor colaboratori apropiați care se lamentau de imaginea proastă a URSS în spațiul euroatlantic: ”Fiți fără grijă, cei care ne critică cel mai tare sunt oamenii noștri. Ei sunt trimiși de noi în Vest pentru a crea Noua Ordine Mondială.”

Nu a existat vreodată Serviciul ROMÂN de Informații

Informațiile strânse de SRI nu au fost folosite în interesul țării, ci în interesul unor grupuri de putere cu interese economice mafiote. Fabrici distruse, privatizări frauduloase, risipă masivă de bani publici, toate făcute cu ajutorul SRI și în beneficiul capilor famigliei SRI. Cei care au plecat din SRI au devenit brokeri de informații pentru mafia transnațională cu antene în politica românească. Câți lucrători ai SRI au fost dați afară sau au fost omorâți pentru că au știut prea multe și au vorbit cu cine nu trebuia? Și totuși agitatorii care l-au adus la putere pe Klovn Warză Ciolannis în 2014 au rămas în mentalul colectiv cu îndemnul ”Fiți eroi în turul 2”.

Pe când un protest al românilor împotriva trădătorilor din SRI?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu