luni, 13 februarie 2017

Gândurile de luni, 13 februarie 2017

1. Analiză de profunzime în cazul unui asasinat
Un licean din Iași a fost asasinat de o echipă de profesioniști din fosta URSS și fostul KGB. Tatăl băiatului este ofițer SRI Iași, probabil pe filiera Academiei, tipul de poziție foarte respectată în sistem. O cârtiță trădătoare din structura de protecție internă fie a măcănit, fie a întors ochii. Contra unei sume de bani sau amenințat, șantajat.
Locul în care locuiești spune foarte multe despre tine. Familia băiatului locuia într-o zonă dens populată, cu potențial criminogen ridicat. Riscuri asumate de către părinți. Pe de altă parte, babele de la bloc sunt cei mai buni filori. Locatarii blocului, de altfel, au dat detalii de bine despre copil. De aici, deduc trăsăturile activității tatălui băiatului: se ocupa de tot felul de ciripitori, infractori, oameni mărunți, pleava societății mai joase sau mai înalte. Ofițer operativ înseamnă coordonarea unei rețele: trebuie să știi tot despre cei din rețea, dacă mai sunt fideli, dacă dau informații bune, valorificabile. Cazul de asasinat mediatizat la Ghiță TV, paravanul rețelei paralele a lui Dumitru Zamfir, fost adjunct în SRI. La fel de bine mediatizat pe I-Realitatea lui Gușă-Elan din Monaco. Rețeaua lui Zamfir fie a schimbat orientarea, fie a fost penetrată de elemente externe în plină expansiune. Fostul șef al tatălui băiatului a intrat în umbră, prin pensionare, după aceeași schemă ca și Florian ”Dumnezeu” Coldea. Fie șterge urmele activității sale mafiote sau caută silențios echipa de asasini pentru o răzbunare fără mare tam-tam. Oricum a avut acces la date despre rețeaua tatălui.
2. Chirica, acest satrap din Serviciu
Chirica este înfățișat zilele acestea de presa SRI-aripa Soroș drept reformist din PSD. Propune pe acoperitul Grindeanu, din aripa hardlinerilor cu Academia la zi și Comisia de Control în CV, drept președinte PSD, tot așa cum Alina Gorghiu îl îndemna pe Grindeanu să se ”emancipeze”. Caută recunoaștere din partea mai multor categorii sociale, diverse tipuri de electorat. Tactică numită segmentare electorală. A fost urcat pe piedestal, curând un eșafod, pe vremea când DNA și SRI la nivel central săpau puternic pe Nichita. Vectori de atac pro-Chirica și anti-Nichita: tinerii frumoși și liberi- Bodnar și Dinga, la care s-a adăugat falsul opozant Postolache, sforile duc la Cioloș și Dâncu, musafiri la C.U.I.B.-ul anarhist (simțul umorului sinistru față de cuiburile legionare). Los Indignados made in Romania. Atât Nichita și Chirica au fost vizitați de Big Brother. Numai unul a fost aruncat în groapa cu lei. La troacă nu încap toți porcii. Ori scapi de un porc ori mai aduci o troacă (sursă de furt din avutul național). În piață se vorbește că acest Chirica este agent al unui serviciu străin, cu protecție de la SRI. Bănuim CIA, BND, Mossad și GRU. Toate aceste servicii au în comun pepiniere de agenți de influență pregătiți pentru manipulare socială, politică și economică. În tinerii frumoși și liberi putem vedea precursori fie ai rezistenței locale de tip hibrizi ruși sau activiști de tip Pravâi Sektor. Superprofesioniști, pregătire paramilitară superioară în Bulgaria, Cipru, subversiune, diversiune, infiltrare, gherilă urbană. Rivalul politic în alegeri al lui Chirica, de fapt un candidat manciurian, este fiul ilegitim al generalului SRI Iași Tiberiu Simion. O bătaie de aripi înseamnă sau nu înseamnă un zbor la firul ierbii.
3. Kuzmin și războiul informațional
Ambasadorul Rusiei în colonia occidentală România deplânge răceala relațiilor bilaterale și agitațiile de stradă din ultima vreme. Critici preventiv în proximitatea geostrategică pentru a masca implicarea ta. Treabă fumată. Agitațiile sunt de 3 tipuri: propagandă, contrapropagandă-mișcare în oglindă sau simetrie- și momeală. Dacă vrei să infiltrezi pe cineva într-o rețea de agitatori îl supui botezului focului: o agitație de manual larg mediatizată. De exemplu, defrișările abuzive (la fel de bine jos pantalonii la metrou, antifracturarea, anticianurarea, Bodnariu). Agitație de tip propagandă: băieți de coloratură Miliția Spirituală, Agent Green sau România Curată, contrapropagandă băieți de tip Ostaficiuc și politizarea excesivă a protestului ati-teicid de la Iași, momeală- noi apăruți în peisajul civil, foarte activi pe online, vor fi căutați de rechinii bătrâni pentru a fi absorbiți, producând regenerare, reîmprospătarea sângelui, aici avem pe Florin Bădiță, Andrei Olărașu, Oana Codru. Nu tot sângele transfuzat este curat...
Rețeaua lui Soroș este atât de intens infiltrată cam de toți actorii principali, încât a devenit turnul Babel. Fiecare vine cu ce are pe-acasă: oameni, bani, informație, presă etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu