sâmbătă, 22 iulie 2017

Scrisoare închisă adresată domnului deputat Liviu Pleșoianu

În ultima vreme, ați militat public prin intermediul Facebook împotriva organizațiilor neguvernamentale românești, presupun, finanțate de către Open Society Foundation a lui George Soroș. Același lucru l-a făcut și președintele PSD, Liviu Dragnea. Orban al Ungariei, Putin al Rusiei v-au luat drept exemplu.
Domnule deputat,
Vă atrag atenția că primele semnale publice referitoare la folosirea rețelei Soroș din România au venit din partea noastră, a patrioților români. Clasa politică a asistat impasibilă o lungă perioadă de timp la acest fenomen.
Cu privire la felul în care s-a raportat Serviciul Român de Informații la rețeaua Soroș din România, vă garantez personal că toate ONG-urile lui Soroș sunt infiltrate de către SRI, vă garantez că se întocmesc și se transmit rapoarte, note de către lucrătorii SRI. Problema este că aceste informări sunt blocate la nivelul adjuncților din SRI, acești șefi de Direcții. Motivul este foarte simplu: politicienii cărora ar trebui să li se comunice aceste informări ale SRI privind activitatea rețelei Soroș sunt în aceeași zeamă cu societatea civilă sponsorizată de către Soroș. Cu privire la acest aspect, circulă o zicală: ”Nu dai maimuței briciul”. Exemple sunt nenumărate: actualul director SRI, fostul director al SIE, europarlamentari au beneficiat de pe urmă finanțările lui Soroș și și-au însușit modul de gândire al lui Soroș: haos generalizat, răsturnarea de valori, schimbarea de sensuri, reconstruirea realității.
În raportul de activitate al SRI din perioada mai 1997-mai 1998 (sic!), este precizat ca domeniu de interes, ”câmp tactic”, dacă preferați, ”regimul juridic al fundaţiilor, asociaţiilor, organizaţiilor neguvernamentale, care să asigure eficienţa controlului asupra legalităţii activităţii faţă de scopul declarat la înfiinţare şi, implicit, să împiedice desfăşurarea, sub acoperirea scopurilor declarate, a unor activităţi anticonstituţionale”.
Nu sunt edificat asupra motivelor pentru care în strategia de apărare a României au fost inserate astfel de obiective ale structurilor de informații românești: ”coeziunea civică” (2015), ”nevoia de consolidare a susținerii civice” (2010). Poate are legătură ordinul dat de către generalul în rezervă Iulian Vlad, ”Generați factorul intern!”. Sau poate are legătură îndemnul lui Sorin Ovidiu Vântu, ”Tinerilor, intrați în politică!”.
Suspiciunea mea este că se încearcă înlocuirea rețelei Soroș cu rețeaua tefelistă, transferurile reciproce fiind un lucru îngăduit.
Domnule deputat,
Activitatea dvs. la comisia de anchetă a alegerilor din 2009 este similară cu munca de cercetare a unor istorici la CNSAS. Știți vorba aia neaoșă cu arătat pisica dușmanului? Să nu zic pisică, să zic dosar, informație cu scop de șantaj?
Domnule deputat,
Ar trebui să cunoașteți legile acestei țări. Ar trebui să cunoașteți că puteți protesta în mod public și pașnic, cu notificarea autorităților. Ar trebui să fi făcut acest lucru. De ce nu ați făcut-o?
Un cadru superior din SRI a primit numele de Anaconda. Bombă de presă. Dvs. vorbiți de Hidra care cuprinde mediul politic, mediul jurnalistic și societatea civilă. Vorbiți de Unități de Manipulare, dar nu cumva sunteți chiar dvs, un agent al manipulării care are misiunea de a îndrepta atenția doar asupra unor chestiuni ce oricum nu vor fi lămurite public?
Schimbarea nu începe cu structurile de informații românești, schimbarea începe cu dvs.,cu politicienii. Dacă veți înceta să mințiți, să manipulați, veți da un exemplu celor pe care, nominal, îi controlați. În chestiunea rețelei Soroș spuneți un adevăr pe jumătate, restul de ce îl ascundeți?
În numele românilor patrioți, vă somez: OPRIȚI-VĂ!
Sursa foto Antena3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu