sâmbătă, 19 august 2017

Adevărul despre Mălin Bot


Jurnalistul Mălin Bot, implicat într-o afacere murdară de spionaj economic și pedofilie
~contopirea lobby-ului #LGBT cu protestele #rezist și cu #spionajul~
Am stat mult timp și m-am întrebat cine este acest tânăr frumos și liber pe nume Mălin Bot? Care a trecut de la jurnalismul obiectiv la civismul protestatar. Care se ceartă permanent cu jandarmii, filmează cu scop de intimidare, urlă ca din gură de șarpe. Iubește America, iubește DNA-ul, nu are copii.
Nea Gogu, iară nu Divizia de Contraspionaj a SRI, ne arată că păpușarii care îl ghidează pe Mălin Bot nu sunt greu de ... ghicit. Pocăiții care s-au infiltrat peste tot au protecție spirituală din SUA. Și joacă piesa războiului asimetric pentru agentura rusească din Europa de Est, mai ales partea cu ”rezistența locală” apud Gerasimov.
1. Jurnalistul timișorean dat afară dintr-o firmă ITALIANĂ, Zoppas Industries, care operează în județul Timiș, pentru spionaj economic (softuri-spion de fabricație ELVEȚIANĂ)- anul 2010-
”i se aduce la cunostinta lui Malin Bot urmatoarea instiintare: „In urma problemelor pe care le-ati creat prin posesia si utilizarea neautorizata a unui program de control si comanda in retea (REMOTE ANYTHING – TWD INDUSTRIES), am hotarat, pe propria raspundere, sa va suspend de utilizare a calculatoarelor firmei.”

LINK

2. Mălin Bot are relații în mediul BAPTIST- anul 2008

Rețineți 2 nume: Petru Dugulescu și Ionel Tuțuc
”Lider al comunitatii baptiste pe plan regional, Petru Dugulescu a fost si primul baptist care a facut parte din Parlamentul Romaniei. S-a remarcat prin deschiderea mai multor fundatii de caritate si initierea Marsului Invierii de la Timisoara, la care paricipa toate cultele si confesiunile crestine din oras.”


3. Pastorul Dugulescu deconspirat ca fiind colaborator al SECURITĂȚII pe relația cu BAPTIȘTII din SUA-anul 2007-
”Discuţiile s-au purtat iniţial pe marginea doleaţei candidatului de a pleca la studii teologice în Elveţia şi în excursie în S.U.A., avînd depuse actele în acest sens pentru obţinerea paşaportului.
A fost de acord cu propunerea făcută de a colabora în mod secret şi organizat cu organele de securitate, luîndu-i-se angajament scris în acest sens.
Avînd în vedere eventuala sa plecare în străinătate i s-a trasat sarcina de a ne informa despre intenţiile unor persoane care cunosc despre aceasta şi vor intenţiona de a-i solicita unele comisioane pentru exterior, scrisori, colete, alte materiale.”


4. Pastorul baptist Ionel Tuțuc vorbește de CÂȘTIGAREA BUCUREȘTIULUI, deci capitala ca o pradă de război, și i se vorbește de TINERII de la Biserica Baptistă Betel din Timișoara...-anul 2015-
”IONEL TUTAC – Pentru ca ati vorbit de viziune, as vrea sa va pun o intrebare putin mai delicata. Ce viziune au evanghelicii din Bucuresti pentru a castiga capitala tarii?””RASPUNS FLORIN IANOVICI: Tare mult mi-am dorit sa se miste Bucurestiul si imi doresc in continuare sa se miste. Motiv pentru care, impreuna cu un colectiv de tineri din Biserica Betel, am gandit o strategie care sa poata sa fie molipsitoare. Si pentru aceasta strategie am luptat si luptam in continuare, sa fie implicate toate bisericile. Ne-am dorit sa existe o seara deschisa de tineret pentru tot Bucurestiul. Acesta a fost primul punct, pentru ca de fiecare data ai nevoie de un punct de intrare. Acum este o seara deschisa pe tot Bucurestiul. Vin din toate cultele evanghelice si nu numai. Vin ortodocsi, catolici. O seara care sa raspunda unor probleme care tin de natura tinerilor. Seri care sunt extrem de gustate, dar sigur ca cu riscul acesta de a fi pus la zid pentru ca trebuie sa fie o anumita deschidere pentru tineret si trebuiesa fie deschisa o ingaduinta fata de modul cum unii inteleg sa se raporteze la biserica si la evlavie pentru ca trebuie sa ai rabdare sa-i educi. Sa-i educi, trebuie sa-i castigi. Ca sa-i castigi, trebuie sa-i atragi.”

5. Pedofilii GERMANI care își caută alinare și sprijin la biserica EVANGHELICĂ-anul 2017-
”Otto și Mundin s-au prezentat la termenul de ieri la instanță pentru înlocuirea măsurii preventive, însă translatorul de limbă germană nu a fost prezent, iar cauza s-a amânat. Pedofilii formează acum o familie „netradițională”, după ce s-au logodit în arest preventiv. Ei au scăpat de pușcărie în luna februarie și locuiesc împreună.”
”Tot atunci, Otto și Mundin au cerut instanței să le stabilească un program pentru a putea să mai iasă totuși din casă. „Încuviințează inculpaților (...) să părăsească imobilul situat în București, str. Ileana Cosânzeana nr. 25 (...) pentru a se deplasa: 1.) la biserică (Parohia Evanghelică) pentru două ore, respectiv: duminica, începând cu ora 10:00, și joia, începând cu ora 15:00;”

Un comentariu:

  1. Stimate domn, am citit cu interes cele publicate de dvs despre Malin Bot. Intr-adevar, Malin Bot merita toata atentia, caci este foarte activ in public si poate fi considerat un formator de opinie influent. In acelasi timp, nu este greu de observat ca principalul inamic public al lui Malin Bot este Liviu Dragnea. De aceea imi permit sa va intreb care este parerea dumneavoastra despre cele afirmate de Malin Bot cu privire la Liviu Dragnea? Va multumesc si astept raspunsul dvs. Cu respect, Calin Carmaciu

    RăspundețiȘtergere