luni, 23 octombrie 2017

Ciocu` mic, băieți!

Am urmărit cu maximă atenție luările publice de poziție ale bursierului Soros care administrează bordelul numit Serviciul ”Român” de Informații și am observat că repetă cu obstinație două puncte: atlantismul (obediența față de SUA) și apropierea de cetățean (prin Legile Big Brother nediscutate cu civili proști alde mine care n-am gradele lui Mihaiu sau Cumpănașu). Nu știu alții cum sunt, dar când citesc declarațiile lui Edi H. mă apucă, așa, nu știu cum să spun Domniilor Voastre, un fior, o teamă (sic!).

A mers în SUA ginerele fostului șef al Securității Sibiu, cunoscut de prostime drept ”președintele României Klaus Werner Iohannis” și s-a așezat în genunchi în fața corporatismului american.

Primesc azi prin Google Alerts declarația spionului Mark Meyer de la Camera de Comerț Româno-Americană din SUA, dată la Radio România Actualități, ”România trebuie să facă eforturi să atragă investitori”.

Așadar proxeneții, pardon patrioții, de la SRI deghizați în oameni de curățenie cu alură sportivă prin aeroporturi sau hamali extrem de agili prin hoteluri, atunci când văd ”investitori americani” trebuie să facă ciocu` mic pentru că e ordin de la stăpânire. Oare directiva se aplică și pentru prietenii lui Kurt Treptow?

Acum, pe bune, specialiștii autohtoni în intelligence au un simț al umorului bine dezvoltat. Farsa durează din 1989 încoace.

Un comentariu: