miercuri, 2 mai 2018

Povestea perfectă

Polcovnicul Daniel Dragomir de la Secu s-ar fi dedat la un mic trafic de influență pe lângă un afacerist libanez ultrasupravegheat de Secu. Pac dosar la DNA. Devine unul dintre ”ei”, dintre ”penali”. Cineva a lăsat deschisă ușa pe un culoar de la Curtea de Apel București. Și patriotul s-a strecurat. Cică supărat pe Kovesi, a început să întrebe pe la piață dacă nu se găsește vreun afacerist cu bani și dosar la DNA care să contribuie la o campanie anti-Kovesi, desigur dezinteresat. Niște evrei mucaliți au mușcat momeala. Kovesi face plângere la DIICOT. Pac dosarul. Între un live pe facebook și o emisiune la televiziunile Secu, DD o pune de o societate civilă, dar nu pe acțiuni. Generează factorul intern. În capcana pentru muște cad și naționaliștii promovați de Rusia prin Sputnik alde Pleșoianu. Să recapitulăm: Secu nu (mai) are voie să intre cu bocancii în politică, dar se poate folosi de falși renegați pentru a supraveghea marionetele Rusiei (vectorii naționaliști) și clasa politică. Daniel Dragomir începe să fluture în stânga și în dreapta Protocoalele Înțelepților Binomului, deja declasificate de noua administrație iohannis-helvig. Toți penalii din 2009 încoace sunt nevinovați pentru că s-au făcut echipe comune, mixte, colaborări, cooperări, fără știrea fratelui american, zice povestea lui Daniel Dragomir. Iar el (dez)informează că se vor revizui nșpe mii de dosare de corupție, cu cetățeni nevinovați, Adamescu, Felix Motanul, Bica, Udrea etc. De vină e SRL Coldea, americanul nici acțiuni la Fondul Proprietatea și nici gaze de șist nu a luat. La americani este un principiu în justiție: nu poți fi judecat de 2 ori pentru aceeași faptă. Deci în 2013 pleacă Daniel Dragomir din Secu, spune povestea, iar în 2015, îl plimbă colegii prin fața camerelor de filmat ca să pară un sereist supărat pe viață numai bun de vândut secrete de stat. După câștigarea alegerilor de către iohannis. Ce mai, captură puternică: șef sectoare tactico-operative la Antitero. Uneori chiar adjunctul lui Coldea. Perdea de fum care maschează adevăratul scandal: loialiștii băsiști din Contrainformații care au fugit cu secrete de stat la servietă și le-au transmis unei Puteri Străine. Sunt singurul care observă că Băsescu se cam ferește de acest Daniel Dragomir? Spre deosebire de Adrian Radu.
Cine plătește comandă muzica. Cine ventilează la maxim scandalul protocoalelor și al echipelor mixte are un interes. De a se delimita de practicile fostei administrații.
Pe DD îl tot plimbă ăștia pe la Parlament pentru că din mediul politic au apărut reclamații la adresa Secu. Din mediul economic nimic, deși firmele de casă ale Secu ar fi avut avantaje uriașe. Nimic nu se pierde, totul se transformă, ne amintește un proverb latin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu