marți, 10 aprilie 2018

Colonelul SRI Daniel Dragomir, acest Claus von Stauffenberg de România

Pentru cei care nu știu, Claus von Stauffenberg a fost colonel în Wehrmacht în Germania lui Adolf Hitler. A făcut parte din complotul eșuat de înlăturare a lui Hitler din 20 iulie 1944.
Domnul colonel Daniel Dragomir apare în ultima vreme peste tot, în locul domnului general Cristian Troncotă, alt SRI-ist.
Departe de mine gândul de a afirma public că Daniel Dragomir împreună cu Gulianu, Florea și Radu a furat documente clasificate și le-a transmis unei Puteri Străine. În niciun caz nu bănuiesc derularea unei diversiuni pentru acoperirea jafului național de pe vremea lui Băsescu, sponsorul lui Coldea.
Observ că DD susține permanent teza unei poziții anti-UE deoarece, zice dânsul, este exclusiv vina Bruxelles-ului că lupta anticorupție a deviat de la prevederile legii, cu protocoalele, MSN-urile și alte potlogării.
Să lăsăm aceste nimicuri și să ne întoarcem în timp, în anul 2013.
Ca premier de paie, Mihai Răzvan Ungureanu deja semnase Acordurile petroliere în favoarea Chevronului pentru gaze de șist. Eram intrați în NATO și în UE. Ponta era la vremea aceea premier, consiliat de generalul american Wesley Clark. În această calitate, generalul american s-a asigurat că România ”va respecta parteneriatul strategic cu SUA” adică va permite Chevronului să exploreze, fără deranj, gaze de șist în toate perimetrele concesionate. Lucra strâns cu ambasadorul Gitenstein și cu stația CIA din România.
Pentru a putea asigura securitatea operațiunilor Chevron în județul Vaslui, România, Serviciul Român de Informații a asigurat: agitatori, infractori pe post de activiști de mediu, acoperire mediatică, jindari și milițieni. Odată la 30 de zile, la Pungești trebuia asigurată violența în fața camerelor de filmat pentru a se justifica statutul de zona specială de siguranță publică.
O mică paranteză, folosind deja faimoasele ”culoare din justiție” DNA Iași l-a scos nevinovat pe primarul din Pungești pentru cedarea terenului către Chevron. Nu s-a spus nimic despre treaba asta.
În decembrie 2013, directorul SRI George Maior a ieșit în presa românească și americană și a spus că la Pungești au lucrat rușii, or fi fost și ruși, nu zic nu, dar parcă prea au fost implicați americanii.
Forțele româno-americane implicate:
1. separatiști și iredentiști alde Willy Schuster și Erwin Albu, ”Ne luăm țara înapoi”, au format cu partidul lui Iohannis majoritate la Brașov și partid la București, USR
2. penali alde Liviu Țigănașu de la Iași, cu traficul de fete, Alexandru Ionașcu de la Bârlad, cu traficul de droguri
3. Oengeuri cu tineri frumoși și liberi, alde Vira și Mai Bine, finanțate prin Open Society și Norvegia, Matei Budeș de la Vira a primit ulterior finanțare pentru niște documentare civico-sociale în engleză, iar Mai Bine și Alex Bodnar au fost cooptați într-o platformă-paravan a stației CIA din România după modelul Otpor și Srđa Popović
4. unelte ale SRI alde Oreste Teodorescu care vindea informații Elenei Udrea despre trustul Intact
5. politicieni români: Băsescu, Ponta, Stroe, Dușa și alții
6. Direcția Generală de Combatere a Terorismului reprezentată de o cunoștință nouă, domnul colonel Daniel Dragomir, ofițer de legătură SRI-CIA, după cum o mărturisește chiar dânsul, cu mândrie și nonșalanță
7. alte ciori vopsite cu legitimație de Serviciu în buzunar și portavocea în mână.
Vă mărturisesc cu sinceritate că urmăresc cu aviditate ieșirile publice ale domnului colonel Dragomir, acest patriot cu simbrie, și aștept să continue seria dezvăluirilor ”Șoc și groază”:
-cum o doamnă procuror de la Ploiești a devenit colaborator al SRI, șefă la Retrocedări și procuror militar
-cum toate dosarele privind Chevronul și Pungeștiul au fost lichidate pe ”culoarele justiției”.
Daniele, sper să-ți primești banii promiși de Helvig și clica lui Adamescu. Îi meriți pentru munca ta de a păstra resursele țării... În buzunarul americanilor.
P.S. Cine a avut oare ideea de a-l ataca pe Erwin Albu în revista rezerviștilor SRI, Vitralii, pentru a-i întări legendarea?

#rezist #nuvăfiefrică #România30 #curaj


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu