sâmbătă, 7 octombrie 2023

România în stare de RĂZBOI

Se înmulțesc semnele unei lovituri militare de stat în pregătire pe teritoriul României menite a alinia țara noastră la spațiul ideologic al Noii Rusii. Joacă de partea Rusiei taman Apărătorii României: serviciile secrete - SRI și SIE, Armata Română și Poliția Română, deveniți trădători de țară.

Federația Rusă a început încet încet să ocupe spațiul public din regiunea Moldovei românești fără reacție din partea autorităților: forum civic rusesc la Suceava, forum economic rusesc la Bacău și în Neamț, desant diplomatic rusesc la Iași.

În timp ce puteri străine ostile României desfășoară campanii de influențare anti-americane și anti-europene, SRI și-a găsit de lucru cu aranjarea scaunelor pe Titanic - reorganizarea Direcțiilor Județene de Informații în hiper-centralizatele și hiper-inutilele Direcții Regionale de Informații.

SRI Iași a pus umărul la promovarea celor mai importanți vectori pro-ruși din România: diana ivanovici macovei șoșoacă a folosit spațiul mediatic al Iașului pentru a lansa o platformă ideologică revizionistă, care urmărește decuplarea României de spațiul euroatlantic, George Simion a urmat la Iași un Masterat de Studii de Comunism unde a fost racolat de un serviciu secret aliniat intereselor Moscovei.

SRI Iași a născut 2 pui de pisică crescuți cu amfetamină: USR Iași și AUR Iași, ambele partide au aceeași mamă, Noua Securitate, dar tați diferiți. Printre ei, se plimbă mascote ridicole din zona progresistă (progeniturile generalului SRI Tiberiu Tibi Simion, reciclate din CAMAS-ul anului 2008 și introduse într-un CUIB militarizat) și din zona naționalistă (Liga Studenților Iași).

Presa ieșeană infiltrată de SRI Iași, mafia imobiliară sprijinită de SRI Iași, spionajul ruso-chinez protejat de SRI Iași, propagandă genocidară anti-ucraineană susținută de SRI Iași, rețele de crimă organizată active în județul Iași înființate de SRI Iași.

Toate Marile Puteri globale suferă de fenomenul deprofesionalizării activității de culegere de informații:

1. în SUA, directorii CIA și FBI au fost opozanții președintelui Donald Trump, bănuit a fi agent al Rusiei, Trump s-a declarat admirator al lui Putin, Trump s-a declarat dispus să instaureze Legea Marțială pentru a rămâne la putere și pentru a nu ceda locul lui Joe Biden. Partidele tradiționale, Democratic și Republican, sunt puternic divizate. Democrații sunt împărțiți între marxiștii lui AOC și ai lui Bernie Sanders și centriștii lui Joe Biden. Republicanii sunt împărțiți între neoconservatorii lui Donald Trump (favorabili reîmpărțirii lumii în noi sfere de influență și cedării tuturor zonelor apărate de Washington - Asia-Pacific, Europa, America de Sud, coaliției disproporționate dintre China și Rusia) și pseudo-centriștii lui Ron DeSantis.

2. în Franța, Macron s-a luptat cu: șeful Armatei Franceze din motive bugetare, a câștigat Macron, cu șeful SRI francez căruia i-a cerut să scoată dovezi false că Mișcarea Vestelor Galbene e susținută de Rusia, cu ofițerii Armatei Franceze care critică politica multiculturală dusă de Franța în raport cu imigranții și fostele colonii.

3. în Germania, au loc epurări periodice de elemente neonaziste din rândul Armatei Germane și a Poliției Germane. La care se adaugă anchete privind tentative de asasinat politic organizate de cetățeni germani împotriva liderilor politici de la Berlin.

4. în Rusia, serviciile secrete i-au oferit lui Putin o estimare greșită privind succesul invaziei din 2022 transformate între timp în război genocidar anti-ucrainean.

5. în Israel, zeci de mii de rezerviști din forțele armate au protestat împotriva politicii de forță duse de Bibi Netanjahu. Azi teroriștii palestinieni au declanșat o operațiune de ocupare a așezărilor evreiești sub nasurile înfundate ale Mossadului și al Shin Bet-ului.

6. în Austria, astăzi forțele conservatoare filoruse, popularii și neonaziștii, controlează direct sau indirect Guvernul de la Viena, Ministerul de Interne de la Viena și SRI-ul austriac, România e văzută drept inamic al populației austriece.

7. India duce o campanie internă de purificare etnică îndreptată împotriva pakistanezilor, împotriva creștinilor și împotriva secesioniștilor sikh. Și mai duce lupte sporadice de frontieră cu China.

8. în Spania, socialiștii au nevoie de sprijinul separatiștilor baști și cataloni pentru a împiedica accederea la putere a conservatorilor favorabili Rusiei.

Această stare de dezechilibru accentuat anunță un Ultim Război Mondial, în era Internetului și a Atomului. România a fost, este și va fi singură. Din punct de vedere economic, desigur România este occidentală. Dar din punct de vedere cultural, a intrat deja în spațiul ideologic al Noii Rusii. Elitele politice românești prezintă la unison mesaje anti-occidentale, anti-europene, anti-americane. La Iași se țin discursuri în favoarea războiului genocidar al Rusiei împotriva Ucrainei, se tatonează starea de spirit a populației cu ideea unui război civil românesc alimentat de elemente rusești din SRI. Corupția, sărăcia sunt endemice. Nemulțumirile românilor sunt ținute sub capac cu o mână de fier de către instituțiile de forță.

AUR este pe buzele tuturor. Cu cine va face guvernul AUR anul viitor se întreabă toți alegătorii. Trecătorul lider PSD Marcel Ciolacu respinge acum ideea unui guvern AUR-PSD. PNL s-a rupt în tabere, bisericuțe, săptămâna aceasta s-a desprins din PNL o facțiune naționalistă din Banat, Ciucă și Bode manevrează partidul spre lada de gunoi a Istoriei. șoșoacă sau George Simion în turul 2 cu cine oare- asta aude și vede alegătorul simplu.

Ședință CSAT săptămâna aceasta convocată de Iohannis. S-a decis cine ia sub aripa sa traficul de droguri, pardon: lupta ... împotriva traficului de droguri: Poliția Română sau SRI. Rezultatul nu e încă public. Se duc negocieri??? Între cine??? De ce???

Atâta timp cât Codul Penal al României interzice propaganda în favoarea războiului de agresiune și în favoarea genocidului, de ce membrii și liderii AUR mai sunt în libertate și nu în pușcărie??? Explicația e simplă: mesajele AUR rezonează cu serviciile secrete românești și cu clasa politică.

România este în pragul unei lovituri de stat militare iminente soldate cu desprinderea de spațiul euroatlantic și instaurarea unei cvasi-neutralități favorabile Rusiei.

SRI=antidot devenit virus mortal!

Opriți AUR-ul cu orice preț!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu