duminică, 9 august 2020

Singurul repetent de anul acesta

Pentru examenul din 27 septembrie, candidații din clasa galbenă au avut de făcut o compunere despre școala politică la care au învățat. Elevul nou, Mihai Chirica, nu a înțeles prea bine cerința și a făcut o compunere despre profesorul său preferat, domnul profesor de fizică Klaus Iohannis. În compunere, elevul Mihai Chirica a scris că are un parteneriat cu domnul profesor Iohannis. Colegii de cancelarie (prezidențială) ai domnului profesor Iohannis pot să jure că l-au văzut tăind cu roșu toată compunerea elevului Chirica, scriind ”1(unu) pentru minciună”. Deși domnul profesor Iohannis nu a considerat necesar să noteze activitatea online a elevului Chirica, totuși i-a notat activitatea infracțională.

Drept urmare, elevul Mihai Chirica va rămâne repetent și se pare ca va fi mutat disciplinar la altă instituție, unde domnul director Daniel Horodniceanu, de drept procesual penal, materie grea, abia așteaptă să citească compunerile elevului Mihai Chirica, elev despre care a auzit numai lucruri interesante de la alți elevi-problemă pe care îi coordonează. 

Președintele României a vizitat Iașul de mai multe ori. În toamna lui 2019 a refuzat să se întâlnească cu primarul Chirica. Pe 24 ianuarie 2020, Iohannis a refuzat să joace hora unirii cu Chirica, și i-a întors spatele de mai multe ori, flancat serios de SPP-iști. Iohannis nu a spus sau scris vreun cuvânt laudativ despre Chirica. De unde a scos Mihai Chirica ideea parteneriatului cu Klaus Iohannis???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu