vineri, 29 februarie 2008

Dezvăluiri şocante despre Florin Gheţău şi Jurnalul de Est(?!)

Precum ar trebui să ştiţi cu toţii, eu nu mai citesc ediţia tipărită şi cea electronică a Jurnalului de Est pentru că Florin Gheţău şi-a dat demisia din funcţia de redactor-şef din motive personale. Nu comentez motivele lui Florin, dar un sondaj despre treaba asta tot am făcut. Eu mi-am făcut o părere bună despre Florin ca ziarist şi nu-l văd renunţând de bună voie la Vagonul cu Vorbe şi la Jurnalul Politic.
După ce Florin şi-a cam luat zborul de la JdE, mergând şi-ntr-o vizită pe la Bruxelles..., Nicu Samson, ăl mare, a decis că: s-a terminat, gata cu atitudinea de dreapta care făcea ziarul să se vândă cu Florin Gheţău pe pagina a treia...
Unul din prietenii mei pe care l-am rugat să-mi prezinte succint cum şi ce a scris azi JdE despre Nichita, primarul în care Florin dădea cu atâta patos...,mi-a confirmat ceea ce bănuiam: satelitarea JdE de către PSD/Nichita.
Eu, personal, îi doresc lui Florin să câştige cel puţin de 10 ori mai mult decât la JdE la noul loc de muncă...Şi să se simtă cât mai în largul lui...

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i singurul ziar satelizat de Nichita. Mai sunt doua. Din fericire Nichita mizeaza pe ziare cu tiraje mici. Pentru ca se poate observa cum Ziarul de Iasi a pornit campania impotriva lui Nichita. Deocamdata nu este clar daca se pozitioneaza de partea lui Oprea, dar sunt clar impotriva actualului primar.

    RăspundețiȘtergere