luni, 31 martie 2008

Castigator: Catalin Ivan-presedintele TSD Iasi [1]

Domnule Ivan, ati intrat in atentia mea de cand Gigi a batut cu pumnul in masa si a cerut cu ochii in lacrimi sa fiti bagat pe lista pentru euroalegeri. Conform scriptului, ati pierdut. Ce pacat...Soarta. Sau vi se intampla des? Ca sa va revina norocul, mai dati ceva la cutia milei, la Fene Grup&amicii.
Observ ca va mandriti cu blogul. Dumneavoastra sunteti membru in CL Iasi. In ochii mei sunteti politician. Si totusi nu inteleg un lucru: de cand sunteti membru in CL Iasi, cum ati imbunatatit viata iesenilor? Cum ati lucrat la cresterea prestigiului Iasului? Pentru mine, nu sunteti nimic altceva decat un Mircea Geoana caruia un Ion Iliescu(Gh. Nichita) ii va da intr-o buna zi o palma la...ceafa, certandu-l aspru: "La treaba, puslama ce esti. Nu te mai juca cu blogul. Vrei sa ajungi ca Victor Ciutacu?"
Promit solemn sa nu spun absolut nimic despre faptul ca prietenul Dvs., Iulian Micu, v-a promovat blogul pe newsiasi fara ca Dvs. sa sprijiniti catusi de putin BlogMania. Promit sa nu spun acest lucru. Psst, e secret. Nu stie nimeni...
Din fire sunt extrem de curios: va este chiar asa de greu sa carati mapa lui Gigi? Ati avut o rabufnire, va aduc aminte cu rautate. Aici. Si mai este ceva: ati invatat sa mulgeti o vaca? Ati deprins meseria de la vacarul-sef? Aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu