duminică, 2 martie 2008

Este clar! Irina îl sprijină pe Oprea!

Azi dimineaţă am discutat la cafea cu Irina despre sprijinul ei pentru Oprea. M-a asigurat că domnul profesor va avea beneficia de aportul ei la momentul oportun. M-am liniştit. Probabil că şi voi.

LATER EDIT 02.03.2008, ora 15:45

Cum, nu ştiţi cine este Irina? Da' se poate? Voi care sunteţi mai informaţi ca Micu...Irina de care vorbeam este o colegă de-a mea de la masterat. Dacă voi aţi crezut că era vorba de acea Irină, v-aţi înşelat. Niciodată nu m-am gândit că aş putea servi cafeaua de dimineaţă cu Irina Schrotter. Nu de alta dar nu prea mă pricep la modă. Eu ştiu totuşi un singur lucru. Anul ăsta se poartă Oprea. Doamna Schrotter, îmi permiteţi să fac un compliment? Vă stă foarte bine în portocaliu. Deşi în Caţavencu aţi spus că vreţi roşu, uneori roşul înseamnă ...nu spun că e ruşine.
A, să nu uit, scăpaţi de Săftoiu că mă angajez eu la Dumneavoastră ca şef de campanie. Vă asigur şi eu locul 3. Nu trebuie să-mi daţi bani, un pişcot şi o apă ajung.
O primăvară frumoasă şi lungă. Dacă vă este frig la gâtuţ, am eu un fular portocaliu...Dar poate aveţi deja unul pe-acasă.
Mesaj pentru ANONIMII mei! Aloo, staţi liniştiţi la locurile voastre! Lunea e zi de salariu...Vreo 3-4 rochii tot o să vândă...

2 comentarii:

  1. tembelule :))
    Irina e plecata din Iasi astazi, iar sprijinul pentru Oprea e intrarea ei in turul 2 ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina nu-i consiliata de Saftoiu ci de Nicoleta Savin (fosta ziarista la Ziua, Ev. Zilei si fosta red. sef adj. la Romania Libera).
    Irina Schrotter se cunoaste cu sotii Saftoiu, dar acestia nu se baga decat daca pot miza pe un cal castigator. Ori in cazul Irinei... mai este mult pana departe.

    RăspundețiȘtergere