sâmbătă, 22 martie 2008

Nu mai am răbdare...

Sunt total nemulţumit de faptul că blogosfera ieşeană nu este deloc interesată în a mă ajuta cu campania pentru deschiderea unei farmacii non-stop în Copou.
Am scris deja pe blog, dar nucleul dur al blogosferei mă tratează ca pe un copil de mingi, deşi demersul meu este în interesul a mii de locuitori ai oraşului. Acest lucru nu-l poate nega absolut nimeni!
Am rugat pe domnul primar să mă ajute, dar niciun răspuns...

Adresez o invitaţie formală pentru: Dan CÂRLAN, Dumitru OPREA, Cătălin IVAN, Liviu BRĂTESCU, Marius DANGĂ, Florin GHEŢĂU, Iulian MICU, Daniel MĂTĂSARU, Irina SCHROTTER, Şefan SUSAI OTPD-L Iasi, Andreea STOLERU, Mădălina TUDOSE, Andrei LUCHIAN, Gabriel GRIGORE, Cătălin TOMA de a se alătura campaniei şi de a folosi toate mijloacele de care dispun pentru a convinge cel puţin un lanţ de farmacii să deschidă una non-stop în cartierul Copou. Aveţi 3 săptămâni la dispoziţie.
După expirarea acestui termen, dacă nu există rezultate concrete şi vizibile, renunţ la blog, nu-l închid, dar mă apuc de altceva: de făcut goblenuri, de cântat la pian, de pictat, de scris versuri, de îngrijit o pisică, un câine, de cultivat flori, de apicultură, de pescuit etc. Găsesc eu ceva, n-aveţi voi grijă.

Dacă susţineţi campania cu gropile, de ce nu vă alăturaţi şi campaniei mele? Cine e ipocritul acum?

Domnilor, răbdarea mea are nişte limite...

Mulţumesc Ieşeanului Supărat şi NewsIasi că încearcă să mobilizeze blogerii, dar trebuie insistat.

3 comentarii:

  1. Paul, din ce lume nainteleasa faci tu parte? Este foarte frumos si util ceea ce ai propus tu, poate mai frumos si mai util decat propunerea de acoperire a statiilor de tramvai, dar, fara suparare, exista oameni care au cerinte la fel de frumoase si de utile ca si a ta, numai ca ei "promit" ca se arunca de pe Teatrul National sau ca isi dau foc in fata Primariei daca nu li se indeplinesc.

    Cum si pe cine o sa afecteze faptul ca renunti tu la blog? Pe primar? Pe dl. Oprea? Pe oricine dintre cei in fata carora te dai tu cu fundul de pamant ca un copil fara jucarie?

    Imi si imaginez cum cei enumerati de tine deja au convocat o sedinta. Pentru ca niciunul dintre ei nu doreste ca tu sa renunti la blog...

    C'mon!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ines, ai dificultati citirea cu atentie:
    "Dupa expirarea acestui termen, daca nu exista rezultate concrete si vizibile, renunt la blog, nu-l inchid, dar ma apuc de altceva: de facut goblenuri, de cantat la pian, de pictat, de scris versuri, de ingrijit o pisica, un caine, de cultivat flori, de apicultura etc. Gasesc eu ceva, n-aveti voi grija."
    Stai prost cu perceperea ironiei.
    Multumesc foarte frumos ca ma compari cu "ei" care "ca se arunca de pe Teatrul National sau ca isi dau foc in fata Primariei daca nu li se indeplinesc." Foarte inaltator. Poate te razgandesti mai ales ca nu fac asta in interesul meu, ci in cel al cetatenilor din Copou.
    Pot sa te intreb respectuos de ce ma asociezi cu "propunerea de acoperire a statiilor de tramvai"?
    Multumesc frumos pentru raspunsul pe care mi-l vei da.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am nicio dificultate si nu stau prost cu nimic. Nu te-am comparat cu nimeni si nu te-am asociat cu nimic.

    Cu placere.

    RăspundețiȘtergere