sâmbătă, 29 martie 2008

Impostura si nesimtire la NEWSIASI. Nimic nou sub soare!

Constat la nivelul NEWSIASI si al blogosferei o prietenie fierbinte, sincera si totala intre Daniel MATASARU, Iulian MICU, Marius DANGA si Catalin IVAN. Aceasta complicitate de maidan s-a concretizat in inserarea blogului lui Ivan in BlogManie(sau BolgManie, cum imi scria un angajat al NEWSIASI) pe usa din dos. Ivan a avut nesimtirea de a se folosi de legaturi personale pentru a beneficia de promovare din partea NEWSIASI. Micu, saritor nevoie mare, s-a facut sluj. Lucru la care se pricepe de minune, mai ales ca are cateva guri de hranit.
Prietenia celui mai mic dintre pamanteni cu Danga s-a mai concretizat recent prin promovarea instantanee a unor bloguri nou-intrate in BlogManie al caror unic scop era sa participe la ofensiva liberalilor lui Danga impotriva unui portocaliu care nu vrea sa intre in rand.
Danga a cerut sa fie promovate rapid blogurile Albinutzul si Cristian Anechitei si NEWSIASI impins de un zel orgiastic a aprobat rapid, desi era evident ca erau bloguri indreptate impotriva unei singure persoane.
Trebuie sa precizez ca, inainte de lansa atacurile impotriva NEWSIASI pe blogul meu, am trimis la ei cateva mailuri prin care rugam sa scoata cele doua bloguri din BlogManie pentru ca nu promovau in niciun fel Miscarea. Evident ca nu am primit niciun raspuns.
Eu nu uit ca Micu este strategul lui Carlan, iar Carlan este, cica, colegul lui Oprea.
Eu nu uit ca Isan a fost (o mai fi?) omul lui Oprea. Isan a ajuns rector cu sprijinul lui Oprea.
Desfasuratorul atacurilor impotriva NEWSIASI:
Primul atac
Al doilea atac(si cel mai dur)
Al treilea atac
NEWSIASI-vezica liberala
Mai vorbim noi, mai pustani flegmatici... Sa vedem ce iepurasi mai scoatem din palarie...

Un comentariu:

  1. Este mai mult decat corect tot cee ce spui.
    Distractiv este faptul ca la "blog-ul sapatamanii", la Newsiasi, sunt trecute de vreo cateva saptamani bune doar blog-urile unor filo-pdl, printre acestea strecurandu-se si cateva liberale, da' mai subtire.
    Dar e "sportul" lor si tre' sa incerci sa te impui dupa regulile lor.
    In rest, numai de bine si felicitari pentru blog

    RăspundețiȘtergere