joi, 3 aprilie 2008

Transcript stire Matasaru Tele M

Tele M:

Un nou candidat pentru sefia Consiliului Judetean
Daniel Matasaru a intrat in cursa din partea conservatorilor ieseni. Decizia a fost luata la ultimul Consiliu Judetean al partidului. Daniel Matasaru a fost preferat dintr-o lista de 8 persoane atat din interiorul, cat si din exteriorul partidului. Motivele desemnarii sale: conservatorii si-au dorit un candidat tanar, dinamic, dEspus sa munceasca, capabil sa se adapteze la cerintele Uniunii Europene in privinta administratiei locale. Daniel Matasaru spune ca este optimist in privinta sanselor sale la alegerile din vara. "Este loc pe piata pentru ca inca sunt multe persoane nehoratate in judet si speram sa le castigam voturile", afirma Daniel Matasaru.
- stire de 39 de secunde -

Observatii
1. Pe site-ul PC Iasi nu exista niciun comunicat de presa semnat sau de Oancea, Terinte sau mai stiu eu cine care sa-l anunte pe Daniel pentru CJ.
2. In sectiunea Comunicate a NewsIasi nu este niciun comunicat de presa oficial/neoficial:D al filialei din Iasi care sa-l anunte pe Daniel drept candidat la CJ. :)) Iuliane, da' se poate? :))
3. Stirea Tele M nu-l arata vorbind pe Daniel.
4. Cand a avut loc ultimul Consiliu Judetean al PCR Iasi? A fost ceva acoperire media a deciziilor luate atunci?
5. Este foarte posibil ca imaginile cu Daniel inconjurat de Oancea si Terinte sa fie imagini de arhiva din vremuri in care inca nu se asternuse praful pe mobilierul din sediul din Unirii. Florin Ghetau poate ca stie ceva in aceasta privinta. La momentul actual, emit o speculatie: Daniel Matasaru isi aroga o calitate cu ajutorul unor canale media naive pentru a-si justifica prezenta la blogmeetul VisUrat-Irina Schrotter. Nu vad nicaieri vreo declaratie publica a lui Oancea sau Terinte in sprijinul lui Daniel. Si nici nu va fi...
6. In subtext, Daniel declara ca nu-l intereseaza sa castige, cat mai ales sa incurce jocurile unuia sau altuia dintre ceilalti candidati. Targetul lui: nehotarati (asta e targetul conservitorilor de cand lumea). Dar nu stiu ce procent de nehotarati indica sondajele facute de partide. Aici iarasi poate ca ne ajuta Florin Ghetau. Mai pe sleau, Daniel vrea sa ciupeasca de ici colo cate un vot, doua.
7. Ce experienta europeana de orice fel are Daniel?Acest CV mititel de pe site-ul PCR Iasi nu sufla un cuvintel despre treaba asta. Il invit cu bruma de simpatie pe care o am pentru el sa ne spuna ce experienta europeana are el, Daniel.
8. Stirea spune: "un candidat tanar, dinamic, dispus sa munceasca". A muncit pentru europarlamentare de s-a rupt. La euroalegeri PCR Iasi cu Daniel in echipa de campanie a obtinut un rusinos scor de 2.1%. Asa ca ce vreti sa faceti la CJ? De ras? Garantat!

2 comentarii: