luni, 12 mai 2008

Durerea de masea a lui Ines

Ines da si de data asta cu bata-n balta.
Referitor la PangeaDay de la CCS, Ines spune ca "Şi nu cred că le-a părut rău, dovadă fiind faptul că din cei cam 700 de oameni prezenţi în sală, vreo 500 au stat până la final." Surprinzator este sfarsitul articolului de pe blogul ei: "Îmi pare rău, totuşi, că puterea durerii de măsea a fost mai mare decât puterea PangeaDay şi, prin urmare, nu am putut sta până la final."
Intrebarea ce survine: De unde stia Ines ca au stat 500 de oameni pana la final daca ea nu a stat pana la final? Asta imi aduce aminte de musamalizarea cazului studentului de la Jurnalism care a scris despre lansarea la Iasi a platformei liberal-democrate fara ca studentul sa fie prezent la eveniment. Eu acord circumstante atenuante lui Ines: probabil ca durerea de masea i-a afectat usor si pentru scurt timp gandirea logica. Sau poate ca Ines are o sora geamana sau o clona cu care a comunicat empatic si care sora sau clona a ramas in sala si a observat numarul aproximativ de oameni care au ramas la sfarsit. Asa parca mai acceptam logica lui Ines. Eu am ramas pana la sfarsit si pot spune ca spre final au fost vreo 300 de oameni pentru ca, cu toate suplimentarile de la FestudIS, sala a inceput sa se goleasca masiv de pe la miezul noptii.
Si totusi ce facem cu carcotasii care spun ca Ines doar a vrut sa-l ajute pe Alex Toma, initiatorul PangeaDay la Iasi? Nimeni nu a estimat numarul de participanti, dar in sala au fost mai mult de 700 de oameni, nu toti odata, perindandu-se pe acolo din curiozitate sau facand naveta Pangea-Compact.
Ines draga, sper sa nu te apuce cate vreun vis urat...

Update
Daca vrem sa concuram noi, blogerii, cu media clasica dpdv al continutului, macar sa fim corecti in relatare, OK?

2 comentarii:

  1. o SA-TI SCRIU IN STILUL DE LIMBAJ CARE-TI PLACE TIE ... AM vazut ca cineva ti-a scris ca esti destept:)
    inteligentule, si frumosule, fata aia e de la pin dar cum capul tau e plin de varza de pocreaca nu ma mira.
    aaa si am mai vazut o chestie tare cu ip-uri asa ca daca nu erai pesedist poate te faci:
    sa ma numeri la ip-uri desteptule si impartialule, specialistule in politica si vezi ca fata aia e fata lu baba pe care o prezinti :)))
    eu daca eram in locul lu greavu iti stergeam tot blogu si calculatorul de acasa, inteligentule. sau poate iti protejezi calculatorul cu ciorapi imputitzi ca de, inteligentii nu spala rufe ca cheghevara... a carui fan cred ca esti. tu cind pleci in turneu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine prezentai evenimentul...daca ti-a placut/nu ti-a placut/ce te-a impresionat/si lucruri de astea decat sa arunci cu noroi in Ines.

    Pe de alta parte iti spun ca au fost 700 de oameni numarati de mine. Au fost 500-600 capacitate full de la ora 20 pana la 23. Cand s-a terminat concertul cu Compact oamenii au venit la film. Erau oameni in spate care stateau in picioare, oameni care stateau pe jos +ca mai erau si la etaj unde presupun ca tu nu i-ai vazut.

    Deci te rog sa rectifici putin mesajul respectiv. Cu ce a vrut sa ma ajute Ines?

    Evenimentul a avut destul de mare succes si sunt multumit ca s-a intamplat in Iasi organizandu-l cu o echipa super faina.

    Si da la final au ramas cam 400. Poate nu 500. Dar nu cred ca e relevant cati au ramas /sau nu au ramas ci impactul evenimentului.

    RăspundețiȘtergere