duminică, 11 mai 2008

Valy Greavu: "lepre spurcate la gura". Paul Sava: "Imi asum invectiva"

Valy Greavu, unul din membrii echipei de campanie a lui Dumitru Oprea, plin de nervi si obida, apeleaza la invective si derapaje logice pentru a-i mitralia pe cei care il critica pe Dumitru Oprea pe blogul sau. Din punctul meu de vedere 99.99% din comentariile anti-Oprea sunt intemeiate si exprimate cuviincios si pot fi demontate cu calm, rabdare si persuasiune de persoane care nu consuma prea des bauturi alcoolice.
Cu toata raspunderea de care dispun, declar urmatorul lucru: VALY GREAVU ESTE PROTOTIPUL NOULUI COMUNIST DE DREAPTA (!), ANIMAT DE INCREDEREA OARBA IN PREAIUBITUL CONDUCATOR, NOUL STALIN ESTE BASESCU SI NOUL PRIM-SECRETAR DE PARTID ESTE UN SENATOR PORCOS (bancul cu timpul la romani aparut in Ziarul de Iasi si asumat de DC). Spun asta din proprie experienta, dupa ce am renuntat la noua cravata comunista: fularul-esarfa portocalie.
Urmeaza poze cu atitudinea de maidan al lui Valy Greavu.
Link spre blogul lui Oprea, acolo unde administratorul permite invective de genul celei proferate de Valy Greavu. AICI este inceputul.
Nu incercati sa stergeti comentariul lui Valy Greavu deoarece am salvat pagina web cu blogul lui Oprea.
Domnule profesor universitar Dumitru Oprea, cu oameni de tipul lui Valy Greavu faceti Dumneavoastra campanie pe Internet? Sa va fie rusine!
P.S. Aspect tehnic: dati zoom in pe poze ca sa vedeti mai bine comentariul lui Valy Greavu, viitor purtator de cuvant...


2 comentarii:

Valy Greavu spunea...

Paul,

Te-am rugat frumos sa nu mai scrii despre mine. Tu nu iti dai seama ca ai probleme majore de perceptie? Poate ar trebui in primul rind sa mergi la un medic ca sa-ti definesti si tu o individualitate si o personalitate.

Si acum: Tu ai vre-o prietena?
Din cite imi dau seama nu, si incerci sa te satisfaci prin onanism intelectual scriind ca in stilul celor care scriu prin WC-uri.

Inca o chestiune: te avertizez ca la urmatorul post la adresa mea te acuz de hartuire si calomnie iar eu cind promit un lucru ma tin de cuvint. Nu sunt politician si nici o persoana foarte publica asa ca NU AI NICI UN DREPT SA TE EI DE MINE!

Anonim spunea...

@Valy... cine se pune cu prostul e mai prost ca el. Eu zic sa-ti vezi de treaba ta cu IT-ul si sa ignori lepre de astea spurcate la gura.
Sincer sunt plecat de ceva timp din tara dar aveam o parere buna despre Cuza. Cum naiba pot fi astfel de cretini frustrati si analfabeti studenti acolo?

@Cretinule: du-te si fati niste spalaturi pe creer. Uite asa ajung niste timpiti ca tine prin Europa si ne fac de rusine.