duminică, 11 mai 2008

Valy Greavu: "lepre spurcate la gura". Paul Sava: "Imi asum invectiva"

Valy Greavu, unul din membrii echipei de campanie a lui Dumitru Oprea, plin de nervi si obida, apeleaza la invective si derapaje logice pentru a-i mitralia pe cei care il critica pe Dumitru Oprea pe blogul sau. Din punctul meu de vedere 99.99% din comentariile anti-Oprea sunt intemeiate si exprimate cuviincios si pot fi demontate cu calm, rabdare si persuasiune de persoane care nu consuma prea des bauturi alcoolice.
Cu toata raspunderea de care dispun, declar urmatorul lucru: VALY GREAVU ESTE PROTOTIPUL NOULUI COMUNIST DE DREAPTA (!), ANIMAT DE INCREDEREA OARBA IN PREAIUBITUL CONDUCATOR, NOUL STALIN ESTE BASESCU SI NOUL PRIM-SECRETAR DE PARTID ESTE UN SENATOR PORCOS (bancul cu timpul la romani aparut in Ziarul de Iasi si asumat de DC). Spun asta din proprie experienta, dupa ce am renuntat la noua cravata comunista: fularul-esarfa portocalie.
Urmeaza poze cu atitudinea de maidan al lui Valy Greavu.
Link spre blogul lui Oprea, acolo unde administratorul permite invective de genul celei proferate de Valy Greavu. AICI este inceputul.
Nu incercati sa stergeti comentariul lui Valy Greavu deoarece am salvat pagina web cu blogul lui Oprea.
Domnule profesor universitar Dumitru Oprea, cu oameni de tipul lui Valy Greavu faceti Dumneavoastra campanie pe Internet? Sa va fie rusine!
P.S. Aspect tehnic: dati zoom in pe poze ca sa vedeti mai bine comentariul lui Valy Greavu, viitor purtator de cuvant...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu