miercuri, 23 iulie 2008

Marioneta numita Ionut Ganju

Jocurile cui le face Ionut Ganju in ceea ce priveste anuntata sa candidatura pentru Camera Deputatilor?
Ionut Ganju este dependent financiar de papusarul din spatele sau. Nu este exclus ca Ionut Ganju sa-si fi schimbat papusarul in ultimul timp. Oprea cred ca practica variatiunea.
Este posibil ca Ionut Ganju sa incerce sa-si creeze un capital de imagine pentru legislativele din toamna in asa fel incat sa se alipeasca unui partid puternic de genul PNL, PSD sau PDL.
Este posibil ca Ionut Ganju sa fie controlat de Solcanu zis si "Imensitate Imensa".
Solcanu si Oprea sunt prieteni la catarama desi Bogdan Baghiu scoate flacari pe nari cand aude de ex-senatorul PSD Solcanu. Oprea a jucat un joc de imagine cu Ganju din toamna anului trecut pana spre localele din iunie. Acum este foarte probabil ca Oprea sa se fi descotorisit de Ganju ca de o masea stricata.
Dar mai este posibil ca Ganju sa raspunda la comenzile unei tabere din PNL Iasi. Sa nu uitam de inscenarea cu afisele cu Dobre in caminul C6 din Puskin. Atunci actiunea lui Ganju a servit pe de o parte si scopurilor lui Oprea, dar si scopurilor lui Adomnitei. Sa se gandeasca cititorii mei care sunt relatiile de putere in PNL Iasi intre Adomnitei, Fenechiu si Dobre.
Este posibil ca "peshtele" Oprea sa fi dat afara din "casa" sa prostituata studenteasca numita Ganju. Sa nu uitam ca Oprea i-a dat lui Ganju casa (cazare ilegala in Codrescu si sediu in Corpul C, parca), influenta (aceleasi canale media care il pupau in dos pe Mitica Nu-Spagilor-Grase-de-la-Conest il prezentau in mod excesiv si gretos pe mascariciul reperent de la Istorie) si bani de dush dupa "treaba".
Interesul lui Mitica, pretenul lui Danut Jurnalist si Profesor la Nshpe Universitati, era ca partenerul sau de dialog dinspre zona miscarii studentesti de la Cuza sa fie un om de joasa calitate morala si care sa fie manevrabil.
Totusi nu mai pot abtine sa nu intreb: bine, daca Oprea l-a dat afara din casa sa pe Ganju, cum se face ca Ganju continua sa fie mediatizat de satelitii media ai PDL-Oprea? Este posibil ca Ganju sa aiba acum un alt peshte, si anume sinatorul independent Solcanu, care vrea in felul asta sa stranga niste procente pentru amicul Oprea ca sa i le dea la legislative. Un fel de scenariu Oprea-Schrotter, numai ca in loc de creatoarea de moda independenta politic Irina Schrotter "Urina Scroter" avem de-a face cu sarmanul lider studentesc independent sexual repetent de 3 ani fara niciun chior in buzunar si care fumeaza chistoacele care mai cad de la rectorat sau din zona administrativa a UAIC.

Un comentariu: