joi, 17 iulie 2008

NU MAI SUNT DE DREAPTA! ACUM SUNT SOCIALIST DE FACTURA LIBERTARIANA CU AFINITATI SCANDINAVE CENTRISTO-MODERATE

2 comentarii:

  1. Mdeap....se pare ca ai intrecut orice masura in aberatii si deja devii perimat si penibil!!!Imi este jena cand stiu ca am urmat cursurile aceleasi Universitati!!!
    Constatarile de zi cu zi, in ceea ce te priveste, confirma fara echivoc starea ta acuta de persoana ce vrea cu orice pret sa fie in centrul atentiei si sa emita pareri valabile!!!Din pacate nu ai nicio sansa si esti la polul opus!!!Dupa ce ca treci, pe esichierul politicii de la stanga la dreapta, precum gasca pe apa mai ai si pretentia ca esti si cunoscator de doctrine si ai afinitati profunde cu ele!!!
    Este un fenomen generalizat la o serie de indivizi numit frustrare si respectiv dovada crasa de semidoctism!!!
    Binenteles ca vei sterge orice comentariu ce este critic si realist si care-ti pune adevarul in fata ochilor. Nu e nicio problema, se stie ca adevarul nu convine si ca doar laudele si pupincurismul e admirat in tarisoara noastra.Sieg!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu aveti deloc simtul umorului.
    in peisajul politic romanesc nu este niciun partid si niciun politician cu care sa ma pot identifica.
    aici la seggau sunt foarte multi profesori si studenti cu simpatii de stanga.
    in tarile scandinave, stanga socialista este extrem de diferita fata de comunismul est-european.
    tarile scandinave, suedia,islanda, norvegia, finlanda, danemarca, au o puternica forta politica de stanga. sunt tari cu o democratie functionala, cu o economie puternica.
    stiati, de exemplu, ca in contextul unei crize economice ce a aparut in europa acum ceva timp, numai norvegia a fost ferita de probleme economice si sociale? stiti de ce? pentru ca in norvegia domeniul economiei este controlat de femei si ele sunt mai rationale si mai echilibrate cand este vorba de sustinerea unor initiative economice riscante.
    nu sunt pupincurist.
    am spus ca sunt acum socialist libertarian cu afinitati scandinave centristo-moderate, desi nu exista nicaieri aceasta orientare politica. v-ati aruncat ca oile. voi chiar nu intelegeti ironiile mele la adresa societatii si la adresa politicienilor? ma dezamagiti profund :D
    in romania este o rusine printre tineri sa se declare de stanga sau socialisti ,pentru ca la un moment dat ei sunt asociati cu ceausescu, cu iliescu si cu comunistii care au devastat si devasteaza tara, cu minerii care au omorai studenti in piata universitatii.
    dar dezechilibrul politic intr-o tara din UE arata incapacitatea politicienilor de a se plia pe agenda cetatenilor.
    am tot vorbit, pe blog, de cateva luni despre declinul dreptei in Romania, dar vad acum ca vorbesc cu peretii.
    nu aveti deloc cultura politica autentica.
    cu cat ma atacati mai virulent, cu atat va aratati mai fundamentalisti si mai impotenti din punct de vedere intelectual. ceea ce pe mine ma incanta. cu cat ma injurati mai tare, cu atat imi dau seama ca ating subiecte sensibile si ca nu fac parte din mainstreamul aplaudacilor de diverse culori politice in Romania.
    recunosc ca la un moment dat am crezut in diverse partide sau in anumiti lideri politici, dar toata lumea isi da seama (sau stie din surse sigure si verificate) ca nu am cautat niciodata un avantaj material sau financiar in aceasta privinta spre deosebire de marea majoritate a blogerilor politici din Iasi.
    faptul ca nu am fost niciodata perfect integrat dpdv ideologic intr-un anumit grup politic, asta imi permite sa fiu critic asupra tuturor si sa am libertatea de a sustine in mod punctual si cu argumente un anumit om, o anumita idee, o anumita atitudine.
    faptul ca cele mai multe comentarii injurioase, critice sau negative vin de la comentatori anonimi arata ca sunt citit cu interes de frustrati pentru ca sunt altfel, acum cel putin, cand nu ma mai simt legat de neo-comunistii democrato-liberali.
    marea majoritate a blogerilor politici din Iasi au o afiliere politica clara. faptul ca eu actionez independent, asta enerveaza pe multi. si e bine pentru mine, pentru ca atacurile voastre imi ofera legitimitatea neutralitatii si a multiperspectivismului.
    va multumesc ca imi cititi blogul. imi dau seama ca sunteti aici pentru ca ceea ce scriu eu pe blog nu mai scrie absolut niciun bloger politic din Iasi. cautati diferenta si diversitatea, chiar daca nu o aprobati.
    nu vreau sa-mi fac vreo imagine de mesia, dar este chiar amuzant sa contrazic, sa zicem, in acelasi timp si pe aplaudacii lui oprea, si pe roboteii lui fenechiu si pe imberbii lui nichita.
    este un exercitiu de stil, care a devenit foarte amuzant pentru mine. voi continua pentru ca trebuie sa va invat ce inseamna democratie, libertatea de constiinta, dreptul la libera exprimare si spiritul de fronda printre tineri care a inceput sa se atenueze treptat din Romania incepand cu esecul Conventiei.

    RăspundețiȘtergere