joi, 18 septembrie 2008

Daniel Juravle si Ionut Ganju s-au oferit sa ma ajute. Sa...? Sa tac poate...

De ce s-ar pune intr-o pozitie inferioara fata de mine reprezentantul studentilor in Biroul Senat si presedintele Aliantei Studentilor Romani din Iasi?
Ca sa-mi ofere orice forma de sprijin in schimbul tacerii?
Daca as fi gresit de fiecare data cand i-am criticat, m-ar fi ignorat. Dar s-au simtit cu musca pe caciula si au vrut liniste.
Poftim tupeu la studenti reprezentanti!

Update1
daca te macina ceva probleme referitoare la studenti sau la problemele lor sau daca te confrunti cu ceva probleme prin camin sau la facultate si crezi ca te pot ajuta nu ezita sa ma cauti.
Balul primvarerii

6 comentarii:

  1. paul nush ce intelegi tu prin ajutor? nush cand am"incercat eu sa ti cumpar tacerea"?poate imi amintesti tu!?? stiu ca am vorbit candva cu tine cand aveai o problema la universitate, o problema cu care se mai intalnesc si alti studenti si m-am oferit sa ma interesez sa vad cum se poate rezolva. oricum stai linistit ca as fi facut acelasi lucru si pt alt student de la cuza ...de asta sunt student reprezentant.Cat despre ionut ganju...nu ma bag ca nush ce ai de impartit tu cu el... spor

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu cand am zis asta paul...am scris intr-un comment acest lucru si te asigur ca pentru mine nu esti nici mai presus si nici inferior fata de un student cuzist.In concluzie nu vad unde este problema...daca ai avea o problema si crezi ca te pot ajuta...o sa o fac cu siguranta atat pentru tine cat si pentru alt student. Oricum sa speram ca ne indreptam spre o lume mai buna, cu mai putine probleme cotidiene si cu un sistem de invatamant bine pus la punct unde studentul sa nu trebuiasca sa se confrunte cu altceva decat cu aprofundarea cunostintelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. frate esti patetic.. io sincer m-am saturat sa aud de tine si numai chestii aiurea..
    nu inteleg de ce incercati voi sa va sapati unii pe altii.. in primul rand tu nu ai cum sa ajungi vreodata la nivelul lui daniel la nivel de cuza..
    sincer am auzit de jocurile tale si ale colegilor tai de partid la nivel de alegeri cuza si mi se pare patetic.. sincer sa fiu nu mai suport numele tau sau al partidului tau.. si nu e din cauza ca nu as suporta partidul in general ci doar magariile pe care le faci tu sub umbrela partidului..
    hai sa fim seriosi si sa nu mai dam unii in altii ca niste idioti..
    aaaa.. si vroiam sa iti spun de alegerile pe care ati incercat sa le trucati.. daniel ar fi iesit orice interventie ati fi facut voi ;) si pe viitor te-as ruga sa nu te mai implici.. nu e locul tau acolo si nici nu e rolul tau sa ai grija de studentii reprezentanti.. tu tine-ti gura si vezi-ti de ce ai tu acolo la partid pana nu iti pierzi scaunul.. deja a tremurat puternic.. stim amandoi asta.. nu???

    RăspundețiȘtergere
  4. Catre rebigam: Nu detin functii de conducere in Senatul UAIC, nu sunt membru de partid nicaieri. Sunt doar reprezentantul studentilor la Master din Consiliul Studentesc de la Facultatea de Litere, daca nu cumva m-au dat afara la ultimele alegeri studentesti.
    Cand spui magarii sub umbrela partidului, la cine te referi? La Daniel, la Ionut sau la mine.
    Fii mai explicit si o sa avem un dialog interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu paul.. nu ma refeream ca ai avea o functie in senatul cuza pentru ca stiu foarte bine ca nu ai.. despre magarii am auzit oricum ca esti plin.. si nu am auzit de altii ci chiar de tine.. iar in ce ii priveste pe daniel si ionut.. bine de ionut nu iti zic nimic pentru ca nu ma stiu chiar atat de bine.. dar cel putin la daniel.. in locul tau as face liniste.. eu chiar nu inteleg ce vrei tu.. nu te compari cu el.. nu ai umblat prea mult.. nu ai ajuns si nici nu o sa ajungi la nivelul la care se invart altii..

    mai bine taci si vezi-ti de treaba.. nu te implica pe tine.. si eu mai stiu ceva.. caonele care latra nu musca..
    nu mai face valuri.. nu te mai crede tzunamy ca nu esti ;)

    RăspundețiȘtergere