miercuri, 15 aprilie 2009

Dan Caranfil şi Marius Dangă la lansarea OT PLDM 14/11/2008

Tânărul Dan Caranfil, preşedintele Asociaţiei Tinerilor Basarabeni, este membru de bază în Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.
Serviciile secrete moldovene, în spatele cărora ghicim umbra ameninţătoare a lui Putin, acuză Serviciul Român de Informaţii că a recrutat tineri basarabeni aflaţi la studii în România(Gardianul)
Marius Dangă este lider al PNL Iaşi. Acesta deţine un blog destul de cunoscut în Iaşi. Ce motive ar fi avut Marius Dangă să ascundă cititorilor săi faptul că pe data de 14/11/2008 acesta a făcut o vizită de câteva ore la Chişinău unde a participat la lansarea OT PLDM?
Simirad a fost plin de solicititudine la toate pretenţiile lui Dan Caranfil legate de transportul studenţilor basarabeni la Bucureşti pentru legislativele moldoveneşti din 5 aprilie.
Dan Caranfil a luat cuvântul pe 14/11/2008.
Asociaţia Tinerilor Basarabeni este, în cel mai bun caz, satelit al PLDM, iar în cel mai rău caz, cuib de colaboratori moldoveni asociaţi cu servicii secrete occidentale, americanii, românii sau ucrainienii.
ATB se bătea cu pumnul în piept că nu face politică pe teritoriul român.
Dacă acuzaţiile lui Voronin, ale SIS şi ale lui Lavrov sunt justificate, sub o formă sau alta, autorităţile române sunt într-un mare rahat. Iar Băsescu îşi permite să clintească poziţia lui Voronin, aliatul Moscovei.
Fără sprijinul explicit al SUA, UE şi NATO, România trebuie... să tacă. Nici măcar pioni nu suntem pe tabla de şah mondială.
Cercul se închide.

2 comentarii: