duminică, 20 decembrie 2009

Contract de asistenţă tehnică pentru blog

Aş dori să-mi reconfigurez blogul. Iată ce aş dori să apară ca setări şi aspecte noi aş vrea să se regăsească pe blogul meu:
-domeniul să rămână blogger.com, adresa blogului să rămână aceeaşi (opţional,preferabil, dacă nu, atunci . info, .com sau .eu)
-un nou template care să se potrivească stilului de a scrie, personalităţii mele şi cititorilor mei
-pagini statice: în loc să am o listă de linkuri sau bloguri vreau să am un fel de buton care să ducă la o enumerare de bloguri cu linkuri funcţionale. De exemplu, vreau să apară un buton pe care să scrie "Bloggeri din Iaşi" care, odată ce este apăsat, să ducă la o enumerare de bloguri ieşene, cu sau fără feed, cu sau fără preview al ultimului articol postat
-o setare care să arate câte vizite, "visits", sau vizualizări, "views", a avut un anumit articol de blog
-o setare care să arate care este cel mai clickuit link/cea mai clickuită pagină statică ca să pot fi la curent cu preferinţele cititorilor
-o distribuire mai bună pe pagină a anunţurilor Google Adsense fără a fi agresive sau deranjante
-un plugin, o setare pentru votarea articolelor, fie pe sistemul notelor, 1-5, fie "plictisitor, slăbuţ,interesant, fain, super tare"
-modalităţi facile şi diverse de abonare la blog: noutăţi/newsletter via email, feed burner, rss versiune nouă, reader-e etc.
-un plugin sau ceva care să oprească anumite IP-uri sau domenii/clase de IP-uri să-mi acceseze blogul
-să pot programa unele articole scrise pe, să zicem, 2 aprilie, să apară pe 5 sau 6 aprilie
-setări de integrare îmbunătăţită pe platforme sociale sau agregatoare de bloguri
-setare care să mă protejeze eficient de malware, spam sau flood
-la sfârşitul fiecărui articol de blog să fie un text automat de genul "dacă ţi-a plăcut, abonează-te" sau cam aşa ceva
-să fie un formular de comentarii personalizat
Nu mă interesează în mod special îmbunătăţirea SEO, SEM sau a monetizării. Nu vreau sub nicio formă să fac spam sau flood.
Ofertele se depun în perioada 1 februarie 2010-1 aprilie 2010. Adresa de contact este "sava.paulro@gmail.com". Accept oferte numai din partea bloggerilor cu un blog mai vechi de 2 ani. Cer numai oferte din România. Dintre oferte, voi face o listă scurtă cu 3 oferte dintre care voi selecta câştigătorul. Câştigătorul trebuie să prezinte în oferta iniţială proiecte online desfăşurate în mod individual sau colaborativ: bloguri personale, contribuţii relevante pe forumuri, site-uri generaliste, site-uri de firme, instituţii, organizaţii. Câştigătorul/contractorul va trebui să finalizeze reconfigurarea noului blog până pe 1 mai 2010. Plata porneşte de la 250 lei (manopera), iar dacă mi se propune hosting sau domeniu personal să fie costuri sub 10 euro/an.

2 comentarii:

  1. vezi daca te intereseaza ceva(script) de la mine de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am citit partea de jos a articolului, si cred ca poate deja s-a ofeit cineva sa iti reconfigureze blogul, eu ma ofeream sa te indrum/ajut cu un script/instalez o tema si pe gratis.

    RăspundețiȘtergere